Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Småfolk Sengerand


Småfolk sengerand

Hos Kids-world fører vi et spændende sortiment af sengerande fra Småfolk, som kan bruges til babyer og børn, som sætter pris på lidt ekstra behagelige omgivelser.

En sengerand fra Småfolk er med til at skabe tryghed og afskærmer børnene for forstyrrelser såsom støj og træk.

En sengerand fra Småfolk kan findes i mange forskellige farver og mønstre, som stimulerer barnets nysgerrighed og sanser. En Småfolk sengerand kan ligeledes bruges som en barriere mellem barnet og væggene i kravlegården eller sengen.

Skab trygge rammer med en Småfolk sengerand

Småfolk sengerande passer til de fleste babysenge og kravlegårde, hvor Småfolk sengeranden placeres på indersiden af tremmerne eller kravlegården, så barnet ikke slår sig på kanterne og tremmerne.

Sengerandene fra Småfolk er fyldt med skum, som virker stødabsorberende. Når barnet er blevet for stor til at sove i en tremmeseng, kan Småfolk sengeranden bruges som ryglæn på diverse møbler. Småfolk sengerande giver gode muligheder, og så er de fremstillet i materialer af god kvalitet.

Skønt udvalg af sengerande fra Småfolk m.fl.

Finder I ikke dén sengerand fra Småfolk, som I tænker, passer perfekt ind i jeres hjem, så kan I jo kigge jer omkring i vores udvalg af sengerande fra andre mærker.

Tilføjet kurv