Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sengehimmel til vugge og tremmeseng

36
20%
Liewood Sengehimmel - Enzo - Peach/Sea Shell Mix Liewood Sengehimmel - Enzo - Peach/Sea Shell Mix 719,96 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
20%
Liewood Sengehimmel - Enzo - Vehicles/Dove Blue Mix Liewood Sengehimmel - Enzo - Vehicles/Dove Blue Mix 719,96 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
40%
OYOY Sengehimmel - Blå OYOY Sengehimmel - Blå 539,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  

Sengehimmel til baby og børn

Virkelig flotte sengehimle i lækre farver. Passer perfekt til børneværelset, hvor de er med til at skabe en hyggelig atmosfære.

Er I på udkig efter en pæn og nydelig sengehimmel til jeres baby eller barn, er I kommet til det helt rigtige sted. Her hos Kids-world.dk tilbyder vi et stort udvalg af sengehimle i alle mulige skønne farver. En sengehimmel er yderst praktisk til at afskære barnet for både lys og træk.

En sengehimmel er mest af alt tænkt, som noget der hænger over barnets vugge eller seng. Flere bruger den dog også i forbindelse med en hyggekrog, hvor kombinationen af puder, tæpper og en sengehimmel kan give nogle helt og aldeles hyggelige stunder på værelset eller i stuen.

Kig jer omkring her på siden, og se om der ikke er en sengehimmel, der passer til lige præcis jeres ønsker og behov.

Sengehimmel til vugge og tremmeseng

Det er meget almindeligt, at en sengehimmel bruges til både vugge og tremmeseng. I får muligheden for at skabe lidt ekstra hygge i vuggen eller tremmesengen for barnet.

Når barnet er ved at være så stort, at vuggen skal udskiftes med en større seng, kan en sengehimmel bruges til at videreføre de trygge rammer i og med, at barnet er vant til, at luftrummet over sengen på en måde er klædt med det flotte stof.

Hvis man vil, kan man også hænge forskellige typer uroer eller pynt ned fra sengehimlen, så barnet har noget at ligge og kigge på inden de skal sove eller lige når de vågner. 

Sengehimler fra populære mærker

I finder en flot sengehimmel fra flere populære mærker, som alle producerer nogle vildt lækre sengehimler. Forhåbentlig finder I den sengehimmel, som I tror, at jeres dreng eller pige over en lang periode, vil være glad for.

Her på siden finder du bl.a. sengehimler fra kendte mærker såsom Bloomingville, Leander, Sebra, Filibabba og Cam Cam.

Sengehimlerne kan købes i en bred vifte af farver såsom beige, royal blue, midnight plum, cremehvid, rosa, hvid, lyseblå, støvet rosa, koksgrå, grå, blå, lys rosa og mørkegrå.

Det er en god ide at tænke over, hvilket 'look' man går efter, før man beslutter sig for en farve. En sengehimmel i en lys farve har et flot og let udtryk, men holder samtidig ikke lige så meget lys ude, som en sengehimmel i en mørkere farve. Til gengæld kan en sengehimmel i en mørkere farve godt fylde mere visuelt i børneværelset, specielt hvis det ikke er så stort. 

Populære brands

Iris Lights Baby Art Citatplakat
Play&Go Funko Studio Circus

En sengehimmel sætter prikken over i'et

Selvom en sengehimmel har praktiske funktioner, så køber mange også en sengehimmel til deres barn, fordi den ser super flot ud over sengen på børneværelset. En sengehimmel kan give et næsten royalt look til vuggen, tremmesengen eller børnesengen og skabe en fin og magisk stemning. Derudover så er det også hyggeligt at ligger under en sengehimmel og læse i en bog eller se en god film med en ven eller veninde.

Når det er sagt, så har en sengehimmel selvfølgelig også praktiske funktioner. En sengehimmel skærmer nemlig for både lys og træk, hvilket særligt kan være en stor hjælp, når helt små børn skal sove. 

Nem vask af sengehimmel

En sengehimmel er i bund og grund et meget stort stykke stof, og derfor skal den naturligvis vaskes engang imellem, for at den ikke samler støv på børneværelset. De fleste af sengehimlerne her på siden kan vaskes i vaskemaskinen, så du altid har en ren og lækker sengehimmel. Imidlertid er det vigtigt, at du følger vaskeanvisningerne, som følger med sengehimlen. 

Køb en GOTS-certificeret sengehimmel

Her på siden kan du også finde sengehimler, som er GOTS-certificerede. Med en GOTS-certificering er du sikker på, at din nye sengehimmel er fri for skadelig kemikalier. Derudover så sikrer GOTS-certificeringen også, at sengehimlen er produceret under bæredygtige forhold, hvor der blandt andet er taget højde for spildevandsbehandling og arbejdsforhold. 

Du kan altid se, om en sengehimmel er GOTS-certificeret ved at læse det enkelte produkts produktbeskrivelse. 

Sengehimmel på tilbud

Er I på udkig efter en sengehimmel på tilbud, skal I holde øje med vores udsalgskategori. Hvis vi en dag har en sengehimmel på tilbud,vil den være at finde inde i udsalgskategorien. 

Gratis levering af sengehimmel

Når I køber jeres sengehimmel her på Kids-world.dk, har I muligheden for at få leveret ordren med gratis fragt i DK. I vælger selv, om I vil have sengehimlen leveret til jeres hjemmeadresse eller om I hellere vil afhente den i en pakkeboks eller et posthus, når det passer jer bedst. 

I kan også vælge børnepengebetaling, sådan at I først betaler når børnepengene kommer. I kan læse med om børnepengebetaling og jeres muligheder for kredit inde på betalingssiden.

Sidst men ikke mindst, så er I naturligvis altid velkommen til at skrive eller ringe til vores venlige kundeservice. De sidder klar til at hjælpe og besvare spørgsmål.

Tilføjet kurv