Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sengehest

7

Sengeheste børnesenge og juniorsenge

Børn vokser hurtigt, og hvis de næsten er blevet store nok til en børneseng eller juniorseng, er det på tide at overveje hvordan du kan forebygge at de falder ud af sengen når de i begyndelsen skal til at vænne sig til at bruge den. En sengehest kan gøre at dit lille barn sikkert kan sove om natten, selv når de ruller og vender sig i deres nye store seng. 

Monter sengehesten korrekt

Du bør sikre dig at den nye sengehest kan monteres stabilt på børnesengen, og at den ikke kan flyttes og justeres af dit barn. Den skal kunne holde til dit barns vægt hvis de ruller eller læner sig op ad den. Den skal også passe tæt ind imod madrassen så der ikke er noget mellemrum dit barn kan rulle ned i.

Sengehest med stige

Har dit barn brug for lidt hjælp med at stige ind i deres nye juniorseng, er en sengehest med stige den ideelle løsning. Som regel har de et par trin for enden, så dit barn nemt kan komme i seng, alt imens rammen i toppen af sengen beskytter dem fra at falde ud.

Stort udvalg af sengeheste

Find det perfekte udvalg af sengeheste hos os, der gør overgangen fra tremmeseng til juniorseng sikker og ubesværet for dit barn. Vores sengeheste er designet til at passe til juniorsenge, og tilbyder ekstra sikkerhed, så dit barn kan sove trygt natten igennem.

Fra enkle og praktiske modeller til mere dekorative sengeheste til juniorseng med sjove motiver, er der noget for enhver smag og ethvert værelse.

En juniorseng sengehest giver dit barn selvtillid til selvstændigt at håndtere nattesøvnen, samtidig med at du som forælder kan være rolig, velvidende at dit barn sover trygt og godt.

Gør overgangen til juniorsengen til en spændende og positiv oplevelse med vores fantastiske udvalg af sengeheste.

Hvad er en sengehest?

En sengehest er en praktisk og sikkerhedsfremmende tilføjelse til børns senge, der hjælper med at forhindre børn i at falde ud af sengen, mens de sover.

Sengehesten fungerer som en barriere på kanten af sengen, og giver ekstra sikkerhed, især i overgangsperioden, hvor børn flytter fra en tremmeseng til en juniorseng.

Selvom juniorsenge typisk har lavere til gulvet end almindelige senge, kan en sengehest være medvirkende til at give både barnet og forældrene ro i sindet.

Udover sikkerhed kan en hestehest til juniorseng også tilføje et dekorativt element til dit barns værelse, da sengehestene kommer i mange forskellige stilarter og designs. Investering i en sengehest er en investering i tryghed og søde drømme.

Hvorfor hedder det en sengehest?

Ordet sengehest kommer fra det danske ord, hest, der i gamle dage ofte blev brugt til at betegne noget, der gav støtte eller beskyttelse, som for eksempel en boghest, der er en bogstøtte.

På samme måde fungerer en sengehest som en støtte eller beskyttelse, der forhindrer personen i sengen, ofte et lille barn, i at falde ud. Så selvom det kan virke som et mærkeligt navn, har sengehest en meget praktisk betydning, der faktisk direkte beskriver dens funktion.

Rejse sengehest: Din transportable sengehest

Gør dine familieudflugter og overnatninger trygge og ubekymrede med en rejse sengehest. Uanset om du er på camping, på hotel eller overnatter hos bedsteforældrene, giver en transportabel sengehest dit barn sikkerhed og komfort, ligesom derhjemme.

En rejse sengehest er let, nem at samle, og passer ind i de fleste rejsekufferter. Den kan nemt monteres på forskellige sengetyper, herunder hotelsenge og som sengehest til campingvogn.

Dermed giver sengehesten en sikker soveplads for dit barn, uanset hvor I befinder jer. Funktionen ved en aftagelig sengehest gør den endnu mere praktisk og brugervenlig.

Ved at vælge en mobil sengehest sikrer du, at dit barn kan nyde en tryg og sikker søvn, uanset hvor jeres eventyr fører jer hen. På denne måde kan du nyde rejsen og slappe af, velvidende at dit barn sover trygt.

Jeres rejseoplevelse bliver både nemmere og mere bekymringsfri, når jeres sengehest er flytbar.

Universale sengeheste

Oplev fleksibiliteten og bekvemmeligheden ved en universal sengehest, perfekt tilpasset til at vokse sammen med dit barn og dets skiftende behov. En universal sengehest kan bruges på forskellige typer og størrelser af senge, som sengehest til juniorseng eller fuld størrelse senge.

Dette gør den til en yderst praktisk løsning, der kan tilpasse sig dit barns vækst og udvikling. Disse sengeheste er designet med både sikkerhed og stil i tankerne, og tilbyder en robust barriere, der forhindrer dit barn i at rulle ud af sengen.

Med en sengehest universal kan du være sikker på, at dit barn har en sikker og tryg søvn, uanset hvilken seng han eller hun sover i. Den perfekte løsning for den moderne, alsidige familie.

Sengeheste fra mange brands

Er du på jagt efter den perfekte sengehest til dit barns juniorseng? Vores sortiment omfatter sengeheste fra mange af de bedste brands, der sikrer både komfort og sikkerhed for dit barn.

Leander sengehest er kendt for et minimalistisk skandinavisk design, der kombinerer sikkerhed og stil. BabyDan sengehest tilbyder robuste og pålidelige løsninger, der er nemme at montere, og er ideelle for travle familier.

Sengehest Sebra er unikt designet med bløde former, der tilføjer et charmerende touch til dit barns værelse, mens Safety 1st sengehest er let, men robust, og er perfekt til familier, der er til komfort og praktiske løsninger.

Uanset dit behov eller stil, vil du finde den ideelle sengehest fra vores brede udvalg. Så vælg det brand, der passer bedst til jeres behov, og gør overgangen fra tremmeseng til sengehest juniorseng til en spændende og sikker oplevelse for dit barn.

Leander sengehest

Forvandl dit barns seng til et sikkert og stilfuldt hvilested med en Leander sengehest. Kendt for sit enkle, skandinaviske design, blander Leander funktionalitet og æstetik på en måde, der gør hvert møbel til en fryd for øjet.

En Leander sengehest er ikke bare en praktisk sikkerhedsløsning, men også en smuk tilføjelse til dit barns værelse. Den er nem at montere og giver maksimal tryghed for dit barn, når det sover.

Med en Leander sengehest kan dit barn nyde en rolig nattesøvn, mens du let kan hvile, velvidende at han eller hun er i gode hænder. Gør overgangen til juniorsengen sjov og bekymringsfri med Leander.

BabyDan sengehest

Oplev komforten og trygheden ved en BabyDan sengehest. BabyDan er et brand, der er kendt for sine ekstremt funktionelle, børnesikre produkter, og deres sengeheste er ingen undtagelse.

En BabyDan sengehest tilbyder robust og pålidelig sikkerhed, som sikrer, at dit barn ikke falder ud af sengen, samtidig med at den er nem at montere og justere. Designet med både stil og sikkerhed i tankerne, passer den godt ind i ethvert børneværelse.

Med en BabyDan sengehest kan du og dit barn nyde en fredelig søvn, mens I har sikkerheden i at vide, at barnet er beskyttet gennem hele natten.

Den er det perfekte valg til jer, der ønsker sikkerhed uden at gå på kompromis med design og komfort. Gør overgangen til juniorsengen til en let og glad oplevelse med BabyDan.

Sengehest fra Sebra

Forvandl dit barns soveplads til et sikkert og stilet miljø med en Sebra sengehest. Sebra er kendt for deres sofistikerede skandinaviske design, der kombinerer funktionalitet og elegance.

En sengehest Sebra er meget mere end bare en sikkerhedsfunktion - den er også en smuk og stilren tilføjelse til dit barns soveværelse, især i den klassiske hvide farve, der passer til ethvert interiør.

Denne robuste og nemt monterbare sengehest er designet til at skabe en tryg og sikker soveplads for dit barn. Lad Sebra hjælpe jer med at sætte en problemfri og elegant milepæl når juniorsengen skal indvies.

Safety 1st sengehest

Tag dit barns sikkerhed til nye højder med en Safety 1st sengehest. Safety 1st er en pioner inden for børnesikkerhedsprodukter, og deres sengeheste er ingen undtagelse.

Denne sengehest tilbyder pålidelig og robust beskyttelse, der sikrer, at dit barn ikke falder ud af sengen, samtidig med at den er nem at montere og bruge. Den er designet med omtanke for både sikkerhed og brugervenlighed, og passer perfekt ind i ethvert børneværelse.

En Safety 1st sengehest er det perfekte valg til den moderne familie, der værdsætter praktisk sikkerhed og komfort. Skab en glad og sikker stemning i dit barns juniorseng med den pålidelige Safety 1st sengehest.

Køb din sengehest med gratis fragt

Få den ultimative kombination af sikkerhed og komfort til dit barns juniorseng. Køb sengehest fra vores brede sortiment, der inkluderer mange velkendte brands som Leander, BabyDan, Sebra og Safety 1st.

Alle vores sengeheste er designet til at beskytte dine børn, mens de sover, samtidig med at de tilføjer et stilfuldt element til dit barns værelse.

Og det allerbedste? Vi tilbyder dig gratis fragt direkte til din danske adresse. Uanset om du køber en sengehest til dit barns juniorseng eller en mobil version til rejsen, vil vi sikre, at du modtager dit køb hurtigt, ubesværet og uden ekstra omkostninger for dig.

Så hvad venter du på? Køb din sengehest i dag og gør dit barns soveplads til en sikker, stilfuld og behagelig oase.

Tilføjet kurv