Spar 25% på Converse og PlanToys efterår! Skynd dig - gælder kun i dag d. 12. december!
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Reima Vinterstøvler

(5) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Reima Vinterstøvler - Nanook - Pink Reima Vinterstøvler - Nanook - Pink  399,95 DKK 

Reima Vinterstøvler - Nefar - Grå m. Print Reima Vinterstøvler - Nefar - Grå m. Print  379,95 DKK 

Reima Vinterstøvler - Nefar - Navy m. Print Reima Vinterstøvler - Nefar - Navy m. Print  379,95 DKK 

Reima Vinterstøvler - Nefar - Blå m. Print Reima Vinterstøvler - Nefar - Blå m. Print  379,95 DKK 

Reima Vinterstøvler - Nefar - Sort Reima Vinterstøvler - Nefar - Sort  379,95 DKK 


Reima vinterstøvler til børn

Det finske firma Reima producerer også vinterstøvler, ud over det kendte og populære overtøj til børn. Reima vinterstøvler til drenge og piger består primært af to forskellige slags støvler; Reimatec® og Reima®. Forskellen på vinterstøvlerne er at Reimatec® er en helt vandtæt støvle, mens Reima®-støvler er vandtæt i den nederste del og vandafvisende i skaftet. Reimatec® er derfor særlig god til efterår og forår, hvor vejret er vådt - og leg i vandpytter ikke skal stoppes på grund af våde fødder. Reima®-vinterstøvler er super til vinter, når der ligger sne og flyverdragten er trukket ud over skaftet. 

Reima vinterstøvler gode til at lege i

Så kan barnet lege i sneen uden af få kolde fødder og undgå at sneen flyver ned i støvlerne. Med Reima vinterstøvler er det en nydelse at være ude, selv når det øsregner, da vinterstøvler er åndbare, vaskbare og holdbare. Sålerne har skridsikker mønster, der hjælper barnet med at stå fast, i vådt og glat underlag. Reima støvlerne findes i flere flotte farver og motiver/mønstre og du finder et bredt udvalg online på Kids-world.dk.

Vinterstøvler fra Reima i forskellige farver

Her hos Kids-world.dk finder du altid et kæmpe sortiment af vinterstøvler til drenge og piger - også fra Reima. Det vil altid være muligt, at finde en vinterstøvle uanset farvepræferencer. Så er du på udkig efter et par brune, pink eller måske blå vinterstøvler, så finder du dem lige her hos os. Du får også gratis fragt når du handler Reima vinterstøvler her - så tag dig et godt kig omkring, mon ikke at der er et par Reima vinterstøvler, som falder lige i jeres smag?

Tilføjet kurv