Dankort betaling er i øjeblikket ude af drift, anvend MoblilePay eller MasterCard i stedet
Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Reima vinterstøvler til børn

28
Skostørrelse
35%
Reima Vinterstøvler - Tex - Laplander 2.0 - Sort Reima Vinterstøvler - Tex - Laplander 2.0 - Sort 649,97 DKK
Oprindeligt:  999,95 DKK  
35%
Reima Vinterstøvler - Tex - Samojedi - Sort Reima Vinterstøvler - Tex - Samojedi - Sort 552,47 DKK
Oprindeligt:  849,95 DKK  
35%
Reima Vinterstøvler - Lumipallo - Sort Reima Vinterstøvler - Lumipallo - Sort 519,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  

Reima vinterstøvler til børn

Det finske firma Reima producerer også vinterstøvler, ud over det kendte og populære overtøj til børn. Reima vinterstøvler til drenge og piger består primært af to forskellige slags støvler; Reima Tec og Reima. Forskellen på vinterstøvlerne er at Reima Tec er en helt vandtæt støvle, mens Reima vinterstøvler er vandtæt i den nederste del og vandafvisende i skaftet.

Reima Tec er derfor særlig god til efterår og forår, hvor vejret er vådt - og leg i vandpytter ikke skal stoppes på grund af våde fødder. Reima vinterstøvler er super til vinter, når der ligger sne og flyverdragten er trukket ud over skaftet.

Lange eller korte vinterstøvler fra Reima?

Du kan ikke altid vide, hvilke designs Reima beslutter sig for at producere dette års vinterstøvler i. Dog skal det siges, at uanset hvilket mærke du køber vinterstøvlerne fra, har de to forskellige højder hver sine fordele.

Lange vinterstøvler fra Reima går naturligvis længere op på benet end korte vinterstøvler. De lange Reima vinterstøvler er især gode, til når barnet gerne vil gå igennem høj sne eller gå i vandpytter.

Mellemlange og korte vinterstøvler fra Reima er især praktiske, når dagen står på leg udenfor, og der med stor sandsynlighed hverken forventes dybe vandpytter eller høj sne. De korte vinterstøvler fra Reima er ideelle til sjov og leg udenfor i det kølige vintervejr samtidig med, at de ikke forhindre ham eller hende i bevæge sig rundt.

Find vinterens vinterstøvler i vores store udvalg af Reima vinterstøvler

Hos Kids-world har vi sammensat et imponerende sortiment af Reima vinterstøvler, der passer til enhver smag og præference. Vores udvalg inkluderer forskellige stilarter, farver og størrelser, så du kan finde det helt rigtige par vinterstøvler til dit barn.

Uanset om du leder efter varme støvler til leg i sneen eller mere elegante vinterstøvler til hverdagsbrug, har vi noget, der passer til enhver lejlighed. Kvaliteten af vores Reima vinterstøvler er uovertruffen, og du kan stole på, at de holder dine børns fødder varme og tørre i vintermånederne. Tag et kig på vores varierede udvalg og find de perfekte Reima vinterstøvler til dine børn hos Kids-world.

Skal det være Reima Tec vinterstøvler?

Vores udvalg af Reima Tec vinterstøvler er designet til at imødekomme kravene fra aktive børn. Disse støvler er skabt med fokus på funktionalitet, komfort og holdbarhed, hvilket gør dem ideelle til udendørs leg og eventyr, selv i de koldeste måneder.

Reima Tec vinterstøvler har avancerede teknologier og materialer, der sikrer optimal beskyttelse mod kulde, sne og fugt. Deres slidstærke design gør dem velegnede til aktive børns krav og garanterer langvarig brug uden at gå på kompromis med komforten.

Forskellige farver af Reima Vinterstøvler hos Kids-world

Hos Kids-world tilbyder vi Reima vinterstøvler i et væld af farver, der passer til enhver smag og præference. Du kan vælge mellem klassiske nuancer som sort og brun eller gå efter mere levende farver som rød, blå eller pink.

Vores mål er at give dig mulighed for at finde præcis den farve Reima vinterstøvler, der matcher dit barns personlige stil og passer til deres øvrige vintertøj. Uanset om de foretrækker en diskret farve eller noget mere iøjnefaldende, har vi noget for enhver smag. Se vores udvalg af Reima vinterstøvler og vælg den perfekte farve, der gør vinteren endnu mere farverig for dine børn.

Størrelsesguide for Reima vinterstøvler

Hos Kids-world ønsker vi at sikre, at du får den rigtige størrelse, når du køber Reima vinterstøvler til dine børn. Vores størrelsesguide er tilgængelig på produktets side, hvor du kan se de nøjagtige målinger for hver størrelse. Det gør det nemt for dig at finde den helt rigtige størrelse til dine børns fødder.

Vi anbefaler altid at måle dit barns fodlængde nøjagtigt og sammenligne det med størrelsesguiden for at sikre den bedst mulige pasform. Det er vigtigt at vælge den rette størrelse for at sikre optimal komfort og bevægelsesfrihed. Brug vores størrelsesguide, når du køber Reima vinterstøvler og giv dine børn det bedste fodtøj, der passer perfekt.

Vaskeanvisninger til Reima vinterstøvler

For at sikre lang levetid og vedligeholdelse af dine Reima vinterstøvler er det vigtigt at følge de rette vaskeanvisninger. Disse anvisninger kan findes på produktets etiket eller emballage. Det er afgørende at følge producentens retningslinjer for rengøring og pleje for at bevare støvlernes kvalitet.

Hvis du af en eller anden grund har mistet de oprindelige vaskeanvisninger, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores team vil være glade for at hjælpe dig med de korrekte vaskeanvisninger for dine Reima vinterstøvler. Pas godt på dine Reima vinterstøvler ved at følge de rette vaskeanvisninger og forlæng deres levetid.

Sådan får du Reima vinterstøvler tilbud

Hos Kids-world stræber vi efter at give dig de bedste priser på vores Reima vinterstøvler. Du kan finde fantastiske Reima vinterstøvle tilbud ved at besøge vores udsalgskategori på vores hjemmeside, hvor du vil finde nedsatte priser på udvalgte Reima vinterstøvler i vores Reima vinterstøvle udsalg.

Yderligere kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på sociale medier for at få opdateringer om kommende tilbud og kampagner på Reima vinterstøvler. Så gå ikke glip af chancen for at få dine børn udstyret til vinteren til fordelagtige priser.

Shop Reima vinterstøvler med børnepengekredit

Hos Kids-world tilbyder vi en bekvem betalingsmulighed for vores kunder - børnepengekredit. Det er en gratis kreditordning, der giver dig mulighed for at betale for dine køb af Reima vinterstøvler i dit eget tempo, når det passer dig bedst. Vi forstår vigtigheden af fleksibilitet, når det kommer til betaling for dine børns fornødenheder.

Med børnepengekredit kan du få glæde af at købe Reima vinterstøvler til dine børn uden, at du skal bekymre dig om større udgiftsposter på en gang. Det er en nem og tilgængelig betalingsmulighed, der gør shopping hos Kids-world endnu mere bekvem. Vælg Reima vinterstøvler til dine børn og benyt dig af Børnepengekredit for en problemfri købsoplevelse.

Gratis fragt på Reima vinterstøvler hos Kids-world

Hos Kids-world tilbyder vi vores kunder en ekstra fordel - gratis fragt til danske leveringsadresser ved køb af Reima vinterstøvler. Vi ønsker at gøre din shoppingoplevelse så bekvem som mulig; derfor eliminerer vi leveringsomkostningerne for dig.

Når du bestiller Reima vinterstøvler til dine børn fra Kids-world, behøver du ikke bekymre dig om ekstra omkostninger for fragt. Vi sørger for, at dine varer bliver leveret sikkert og hurtigt, uden at du behøver at betale ekstra for forsendelsen af dine nye Reima vinterstøvler.

Udnyt vores tilbud med gratis fragt, når du køber Reima vinterstøvler til dine børn og spar penge samtidig med, at du sikrer dem det bedste fodtøj til vinteren.

Tilføjet kurv