Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Puslespil med 1.000+ brikker

103
Anbefalet Alder (Legetøj)
40%
Heye Puzzle Puslespil - 1000 Brikker - Divi Divi Tree Heye Puzzle Puslespil - 1000 Brikker - Divi Divi Tree 89,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
40%
Heye Puzzle Puslespil - 1000 Brikker - 3 Peaks Heye Puzzle Puslespil - 1000 Brikker - 3 Peaks 89,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
40%
Heye Puzzle Puslespil - 1000 Brikker - Cascades Heye Puzzle Puslespil - 1000 Brikker - Cascades 89,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
35%
Ravensburger Puslespil - 1000 Brikker - Cape Town Ravensburger Puslespil - 1000 Brikker - Cape Town 97,47 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  

Puslespil 1000+ brikker

Elsker dit barn at forsvinde ind i puslespillets forunderlige verden og glemme alt om tid og sted? Så er det måske på tide, at han eller hun prøver kræfter med et puslespil med 1000 brikker.

På Kids-world finder du puslespil med 1000 brikker med sjove og mærkværdige motiver, der spænder lige fra nogle af de smukkeste steder på jorden til abstrakte motiver og klassiske Disney-film.

Med puslespil med 1000+ brikker er du oppe i de større puslespil, som både stiller krav til overblikket og tålmodigheden. Men det er samtidig et rigtigt godt bud på en aktivitet, der kan skabe bånd mellem forældre og børn, samtidig med at det giver mange timers underholdning.

Puslespil 1000 brikker

Puslespil med 1000 brikker er populære blandt både børn og voksne og tilbyder mange timers underholdning og fokuseret tankegang. At samle et puslespil med 1000 brikker kræver tålmodighed og koncentration, da det kan tage mange timer at færdiggøre det.

Puslespil med 1000 brikker fås i mange forskellige motiver - fra smukke landskaber og byer til fantasifulde billeder og illustrationer. Det er en sjov og givende aktivitet at lave et puslespil med 1000 brikker, som også kan forbedre din tænkning, problemløsning og kreativitet.

Stort udvalg af puslespil med 1000 brikker

Hvis du er en puslespilentusiast på udkig efter en udfordring, vil du elske vores udvalg af puslespil med 1000 brikker.

Vi tilbyder et bredt udvalg af motiver, herunder smukke landskaber, ikoniske byer og sjove illustrationer, så der er noget for enhver smag.

Vores puslespil er lavet af høj kvalitet, holdbare materialer, og brikkerne passer præcist sammen, hvilket gør det nemt at samle dem.

Men vær forberedt på at tage dig god tid, fordi at samle et puslespil med 1000 brikker kræver tålmodighed og koncentration.

Uanset om du er nybegynder eller en erfaren puslespiller, vil vores udvalg af puslespil med 1000 brikker være en sjov og udfordrende aktivitet, som vil give dig mange timers underholdning.

Puslespil med 1000 brikker fra mange brands

Hos Kids-world har vi et stort udvalg af puslespil med 1000 brikker fra nogle af de bedste brands på markedet.

Vi har alt fra de klassiske og tidløse Ravensburger puslespil, til de sjove og farverige Disney puslespil og det fantasifulde Eeboo puslespil.

Vores sortiment giver dig mulighed for at vælge imellem forskellige motiver og temaer, så du kan finde det perfekte puslespil til dig eller dit barn.

Uanset om du er på udkig efter en udfordring eller bare en sjov aktivitet, vil vores udvalg af puslespil med 1000 brikker imødekomme dine behov og give dig mange timers underholdning.

Søde puslespil med 1000 brikker med dyr

Hos Kids-world har vi et stort udvalg af puslespil med dyr på 1000 brikker fra nogle af de mest populære brands på markedet. Vi har et stort udvalg af puslespil fra Djeco, Eeboo og Educa, som alle har fantastiske og farverige designs med forskellige dyremotiver.

Vores puslespil er perfekte til børn og voksne, der elsker dyr, og som ønsker en udfordring med at samle puslespillet. Puslespillene er lavet af høj kvalitet, og brikkerne passer perfekt sammen.

Uanset om du er på udkig efter en gave til en dyreelsker eller bare ønsker en sjov aktivitet, vil vores udvalg af puslespil med dyr på 1000 brikker helt sikkert give dig mange timers underholdning.

Puslespil med 1000 brikker størrelse

Puslespil på 1000 brikker er en populær størrelse, og de er ofte store og imponerende, når de er samlet. Hos mange producenter måler et puslespil på 1000 brikker typisk omkring 70 cm x 50 cm, når det er samlet.

Dette giver et imponerende resultat, som man kan hænge op og nyde i lang tid efter, at puslespillet er færdigt. Det er vigtigt at have plads nok til at samle et puslespil på denne størrelse, da det kræver en god mængde bordplads.

Men når man først er i gang med at samle puslespillet, vil man opdage, hvor tilfredsstillende det er at se de forskellige brikker passe sammen og langsomt skabe et smukt billede.

Køb puslespil med 1000 brikker på tilbud

Hos Kids-world tilbyder vi vores kunder at tilmelde sig vores nyhedsbrev samt at følge os på Instagram og Facebook for at holde sig opdateret på vores populære puslespil med 1000 brikker.

Ved at abonnere på vores nyhedsbrev og følge os på sociale medier kan du sikre dig at være blandt de første til at modtage information om vores nuværende tilbud og rabatter, herunder på vores puslespil med 1000 brikker.

Derfor opfordrer vi dig til ikke at tøve med at tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på sociale medier, hvis du ønsker at holde dig opdateret på vores seneste tilbud og rabatter.

På den måde vil du kunne nyde godt af vores fantastiske tilbud og spare penge på vores populære puslespil med 1000 brikker.

Gratis hjemmelevering og hurtig fragt på puslespil med 1000+ brikker

Når du køber puslespil med 1000+ brikker hos Kids-world, så er du altid sikret gratis hjemmelevering og hurtig fragt på alle ordre i Danmark. Og det uanset om du køber et puslespil med 1000+ brikker, eller om du køber tre. Det gælder nemlig på alle ordre, at der er gratis hjemmelevering.

Er du vild med blandt andet tilbud på puslespil med 1000+ brikker og andre puslespil, så kan du nemt holde dig opdateret på vores tilbud via vores nyhedsbrev. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, så holder du dig nemt opdateret på de aktuelle tilbud fra Kids-world.

Tilføjet kurv