Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Pine Cone sengerand


Pine Cone sengerand

Vi kan tilbyde et spændende udvalg af Pine Cone sengerande, som kan bruges til babyer og børn, som sætter pris på lidt ekstra behagelige omgivelser.

En sengerand fra Pine Cone er med til at skabe ro og hjælper med at afskærme børnene for forstyrrelser såsom støj og træk, når de skal sove eller lege på gulvet.

En Pine Cone sengerand kan også bruges som en barriere mellem jeres dreng eller pige og væggene i sengen eller kravlegården.

Pine Cone sengerand giver tryghed

Sengerande fra Pine Cone passer til de fleste babysenge, hvor sengeranden fra Pine Cone placeres på indersiden af sengen eller kravlegården, så barnet ikke slår sig tremmerne og kanterne.

Skummet i sengeranden fra Pine Cone virker stødabsorberende. Når barnet er blevet for stor til at sove i hans eller hendes tremmeseng, kan Pine Cone sengeranden bruges som ryglæn på diverse møbler. Sengerande fra Pine Cone giver gode muligheder, og så er de lavet af de bedste materialer.

Køb sengerande fra Pine Cone og andre populære mærker

Lykkedes det jer ikke at finde den ønskede sengerand fra Pine Cone, så kig endelig rundt omkring, for at se hvad de andre brands kan tilbyde.

Det er bare vigtigt, at jeres barn har nogle gode og trygge rammer, når det er tumletid eller sovetid.

Tilføjet kurv