Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Petit Bateau bukser til børn

1
40%
Petit Bateau Jeans - Mørkeblå Petit Bateau Jeans - Mørkeblå 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  

Bukser fra Petit Bateau

Alle piger og drenge uanset alder skal have et par bukser - hvis ikke fra Petit Bateau, så fra et af de mange andre brands her på shoppen.

Uanset om I er på udkig efter et par bukser fra Petit Bateau til hverdagsbrug eller måske til fest, så finder I sandsynligvis det helt rigtige par bukser fra Petit Bateau her.

Petit Bateau bukser i flotte farver

Her ved os finder I altid et kæmpe udvalg af bukser i varierende farver til piger og drenge - også fra Petit Bateau. Det vil altid være muligt, at finde et par bukser uanset præference for stil og farve.

Så er I ude for at finde et par mørkeblå, sort eller måske hvide bukser, så skulle I gerne finde dem her hos os.

Og husk endelig at hver gang I shopper her hos Kids-world.dk, kan I få leveret pakken med gratis fragt, så længe at pakken skal leveres i DK.

Baggy bukser fra Petit Bateau til de små

Er jeres barn ikke så gammel, kan det være en god idé at de løse modeller, som er lavet i et mere blødt materiale. De har det med at give nogle lidt bedre vilkår for ham eller hende til at bevæge sig omkring i.

Petit Bateau bukser med forskellige elementer

Vi har bukser med justerbar talje, blomster, tern og meget mere. Hvorvidt I finder bukser fra Petit Bateau med nogle af de førnævnte elementer, vil I kunne læse det inde på produktsiden.

Tilføjet kurv