Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Peak Performance til børn og teen


Peak Performance til børn og teen

Peak Performance - Lækkert vinter- og sportstøj til børn, inspireret af skisport 

Peak Performance skaber børnetøj, som passer perfekt ind i den moderne livsstil. Mærket er kendt for funktionelt kvalitetstøj, med et moderne design. Børnetøjet passer perfekt til dagligdagen i byen, selvom Peak Performance oprindeligt har rødder i skisporten. 

Peak Performance's børnetøj giver børn frihed - frihed til, at få det bedste ud af alle muligheder, og frihed til at være klar til alt. Fra skibakker til gågaden - Peak Performance passer til alt.

Peak Performance handler om et ønske om, at udforske verden udenfor fremfor altid at være hjemme. Det er børnetøj, som er behageligt at have på og kan holde til lidt at hvert.

Sådan blev Peak Performance til

Det hele startede i Åre, en bjerglandsby i Sverige i 1986. 3 skiløbere talte om, hvorfor der ikke blev produceret skitøj, som man faktisk havde lyst til at tage på - tøj som var funktionelt, men havde et simpelt design, og ikke var alt for flashy.

Det viste sig så, at svaret var Peak Performance. De startede med at lave noget tøj til sig selv og deres venner, men det blev hurtigt meget populært. I slutningen af 80erne, var tendensen at folk var trætte af det meget skøre og farverige tøj. Peak Performance's mere afdæmpede tøj, begyndte hurtigt at erstatte andre mærker på skiløjperne.

Nu om dage er Peak Performance et velkendt og højt respekteret mærke, som også anvendes af mange professionelle sportsfolk verden over.

Praktisk Vinterjakker fra Peak Performance

Vinterjakkerne fra Peak Performance kan findes i forskellige designs og nuancer og både med og uden mønstre og prints - vi har vinterjakker for enhver smag. Se jer omkring i vores store udvalg af Peak Performance vinterjakker - mon ikke I finder noget, og se, om der ikke er nogen, der falder i jeres smag.

Vi har vinterjakker til drenge og piger, og hvis ikke I finder den helt rigtige Peak Performance vinterjakke, så kan det være, at I foretrækker vinterjakker fra andre brands.

Nogle vinterjakker kan også bruges som en overgangsjakke pga. deres gode evne til at ventilere og holde barnet varmt.

Praktiske vinterjakker fra Peak Performance

Vi foreslår, at I sætter jer lidt ind i, hvilke praktiske egenskaber Peak Performance vinterjakken skal have. I vil altid kunne læse om vinterjakkens specifikke egenskaber inde i produktbeskrivelsen.

Ikke alle vinterjakke har disse egenskaber - derfor bør I gøre jer nogle tanker om, hvad vinterjakken reelt set skal bruges til. Derefter ved I, med større sandsynlighed hvor åndbar, vandtæt og vindtæt den skal være.

Bukser fra Peak Performance i flotte farver

Det vil altid være muligt, at finde et par bukser uanset præference for stil og farve. Så er I ude for at finde et par mørkeblå, sort eller måske hvide bukser, så skulle I gerne finde dem her hos os.

Vi tilbyder jer også fri fragt når I køber jeres barns nye par Peak Performance bukser her.

Overvej baggy bukser fra Peak Performance til de mindste

Vi har det sådan, at det er en overvejelse værd at overveje de løse modeller til de helt små piger og drenge, da det er nemmere for nogle børn er nemmere at bevæge sig rundt.

Peak Performance bukser med forskellige elementer

Vi fører bukser med striber, diverse motiver, flæser og meget mere i vores udvalg. Har bukserne fra Peak Performance eksempelvis nogle unikke motiver, kan I læse det inde i produktbeskrivelsen.

Bukser med elastik i taljen kan være at foretrække. Det er nogle gange bare nemmere at holde bukserne oppe, når det gøres med en elastik i taljen.

Peak Performance jakker

Her kan du se hele udvalget af jakker fra Peak Performance til børn. Peak Performance lægger mange kræfter i at producere jakker i en høj kvalitet i et pænt design.

Vi har et flot sortiment af jakker til både drenge og piger fra blandt andet Peak Performance, hvor der er blevet lagt vægt på en god kvalitet og komfort.

Du har derfor nogle rigtige gode odds for, at du nok skal finde en fin jakke, uanset ønsker for stil, farver og prints. Finder du ikke den ønskede Peak Performance jakke, bør du benytte dig af muligheden for, at kigge i resten af vores udvalg af jakker.

Jakker fra Peak Performance og andre populære brands

Hvad end du leder efter en jakke til skiftende vejrforhold, som din dreng eller pige kan have på, til både almindelige aktiviteter og aktiviteter eller en jakke til fine lejligheder, så har du mulighed for, at finde den rigtige Peak Performance jakke eller et af de andre brands til dit barn eller et af de andre brands lige her.

Peak Performance hatte og huer

Køb en Peak Performance hue eller hat til dit barn sådan at han eller hun ikke kommer til at fryse om ørerne på de kolde dage.

Peak Performance huer og hatte i nydelige designs

Vores sortiment af hatte og huer fra bl.a. Peak Performance til drenge og piger kan du finde i alt fra flerfarvede styles til sort, creme, lilla, bordeaux og brun til flerfarvede styles

Du har derfor gode muligheder for, at finde en beanie, hue eller hat til både din dreng og pige uanset specifikationerne.

Hættetrøjer fra Peak Performance til børn

Vi har alle de nyeste trøjer med hætte fra Peak Performance fra brands som Peak Performance. Det er ikke mange hættetrøjer, der ikke er ideelle til både hverdag og sport. Vi fører alle de nyeste hættetrøjer fra Peak Performance fra brands som Peak Performance - så se dig omkring i vores skønne udvalg.

Peak Performance shorts

Peak Performance shorts er helt sikkert noget din pige eller dreng vil elske, når først varmen begynder at presse sig på. Vi kan tilbyde et bredt stort udvalg af shorts fra Peak Performance.

Vi har som oftest Peak Performance shorts og shorts fra andre brands til børn i alle aldre, så du vil med stor sandsynlighed kunne finde et nyt par shorts, som dit barn vil kunne lide.

Bliv sommerklar med et par Peak Performance shorts

Shorts fra Peak Performance er gode til de mere aktive drenge og piger, som nyder at lege udenfor i skoven, i parken eller på legepladsen.

Vi kan tilbyde shorts fra eksempelvis Peak Performance i forskellige lækre designs med gode detaljer Derudover kan vi tilbyde shorts fra Peak Performance og alle de andre brands i vores udvalg i farver såsom gul, brun og sort.

Shorts fra Peak Performance som passer til dit barn

Det er vigtigt, at de Peak Performance shorts, du vælger, også passer til din dreng eller piges behov. Stort set alle shorts i vores sortiment inkl. Peak Performance shorts kan tilpasses i størrelsen - enten med indvendige knapper i elastikkanten eller med bindebånd.

Kig dig omkring i hele vores store sortiment af shorts fra Peak Performance, og vi håber på, at du finder et par, som passer ind i din pige eller drengs garderobe.

Peak Performance skibukser til børn

Skibukser fra Peak Performance kan lige præcis dét, som et sæt skibukser skal kunne, når sneen venter udenfor døren og der klargøres til mange timers fornøjelser i sneen. Peak Performance skibukser holder din pige eller dreng tør og varm, når I er på skiferie eller hvis vi i Danmark er så heldige, at der falder en masse sne.

Vores udvalg af skibukser fra blandt andet Peak Performance er stort, så uanset om du finder det helt rigtige par Peak Performance skibukser eller ej, så har vi flere skibukser i vores overordnede kategori med skibukser. Se dig derfor omkring, og husk at se dig omkring efter nogle luffer, elefanthuer og vinterjakker, som matcher de Peak Performance skibukser, som du beslutter dig for.

Skibukser fra Peak Performance med seler eller ej

Du gør klogt i at overveje, om du skal købe et sæt Peak Performance skibukser med seler. Selerne i skibukserne er med til, at sikre, at skibukserne ikke bliver ved med at falde ned om anklerne, når dit barn leger udenfor eller står på ski - der er ikke meget sjovt ved, når der kommer sne ind bag de forskellige lag af tøj.

Find en Peak Performance t-shirt til ethvert behov

Der er på rigtig mange måder noget helt fantastisk over en t-shirt, og en t-shirt kan næsten altid sammensættes med det meste tøj i garderoben - det samme gælder med en t-shirt fra Peak Performance.

Det mest fantastiske ved en Peak Performance t-shirt er, at den kan kombineres med meget andet tøj. Uanset om man har en intention om et farvestrålende look eller et mindre frembrusende udseende, kan en Peak Performance t-shirt som regel altid bruges.

T-shirts til enhver

Du har rigelige Peak Performance t-shirts at vælge mellem i vores udvalg. Her hos Kids-world tilbyder et enormt udvalg af t-shirts i en bredt vifte af designs og farver, så der burde være noget til enhver garderobe. Du finder blandet andet kortærmede, langærmede og poloer.

Der er der ikke så meget andet at gøre, end at kigge rundt i vores sortiment af Peak Performance t-shirts Kig endelig rundt omkring i resten af vores univers af tøj til børn og teens og ikke mindst t-shirts.

Peak Performance veste

Sæt prikken over i'et med en smart Peak Performance vest. Vi fører et stort udvalg af stilfulde Peak Performance veste til børn i alle aldre.

Kig jer endelig omkring i vores fine udvalg af veste fra Peak Performance og mange flere. I kan finde veste som kan bruges til både casual og fine højtider.

Fleece fra Peak Performance til baby og barn

Trænger jeres barn til noget varmt tøj, som ikke vejer alt for meget, er fleecetøj et rigtig godt valg. Fleecedragter, fleecebukser og fleecetrøjer er lette og kan bruges som helårsbeklædning.

Vi har et lækkert udvalg af fleecetøj til piger og dreng i forskellige farver, farvenuancer og designs.

Peak Performance designer skønt tøj i fleece, som passer til de fleste klædeskabe.

Lækker og blød fleece fra Peak Performance

Peak Performance fleece egner sig godt til udendørs brug hele året rundt;; som underjakke om vinteren og på de kølige forårs- eller efterårsdag og på de kølige sommeraftener.

På regnfulde og kolde dage passer Peak Performance fleecetøjet også godt under regntøjet.

Tasker fra Peak Performance

Det er da dejligt, at kunne åbne kommoden, og så er der bare flere smarte tasker fra blandt andet Peak Performance at vælge mellem?

Vi fører tasker fra bl.a. Peak Performance i en bred palette af farver og smarte designs. Er du på jagt efter en taske fra Peak Performance, er denne kategori lige noget for dig.

Lækkert udvalg af tasker fra Peak Performance

Vi tilbyder et bredt udvalg af tasker fra en lang række af fine mærker, hvor Peak Performance selvfølgelig er et af dem. Sortimentet er stort, så du kan både finde enkeltfarvede og flerfarvede tasker i flotte designs.

Så uanset om du er på jagt efter en taske for det praktiske, eller en til at give dagens look et løft, så finder du det her hos Kids-world.

Få leveret Peak Performance med gratis fragt

Hver gang du shopper her hos Kids-world, har du, så længe at ordren skal leveres i Danmark, muligheden for at vælge at få leveret din ordre med børnetøj og tøj til teens fra Peak Performance ganske gratis. 

Når det er sagt, håber vi på, at du finder et eller andet i vores sortiment, du kan lide. Så hvad end du helt bevidst er endt her i kategorien med børnetøj og tøj til teens fra Peak Performance - så håber vi på, at du finder det, du er på udkig efter. Benyt endelig vores filter og søgefunktion hvis du mangler noget specifikt.

Har du specifikke ønsker, måske nogle andre styles fra Peak Performance, som du godt kunne tænke dig at finde i shoppen, skal du endelig sende dine ønsker til vores support.

Tilføjet kurv