Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Nike bukser til børn

114
Størrelse

Nike bukser til børn

Alle drenge og piger skal have et par bukser - hvis ikke fra Nike, så fra et af de mange andre brands her ved Kids-world.

Lige meget om I er på udkig efter Nike bukser til hverdagsbrug eller måske til fest, så finder I sandsynligvis det helt rigtige par Nike bukser her.

Bukser fra Nike i forskellige farver

Det er altid muligt, at finde et par bukser uanset præference for farve og stil. Er I derfor på udkig efter et par jeans eller bukser i sort, grå eller rosa, blot for at nævne lidt eksempel Nike, er I kommet til det helt rigtige sted.

Husk på, at hver gang I køber hos Kids-world.dk, tilbyder vi at levere jeres pakke helt gratis, så længe at pakken skal leveres i DK.

Baggy Nike bukser til de små

Vi har det sådan, at det er en god idé at overveje de løse modeller, som er lavet i et blødt materiale såsom uld eller velour til de helt små piger og drenge, da det er nemmere for nogle børn er nemmere at bevæge sig rundt.

Nike bukser med forskellige elementer

Vi sælger bukser med blomster, justerbar talje, striber og meget mere i vores store udvalg. Har Nike bukserne eksempelvis nogle praktiske lommer, kan I læse det inde i produktbeskrivelsen.

Bukser med taljesnøre, kan være guld værd, hvis det er udfordrende at holde bukserne oppe om livet.

Tilføjet kurv