Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Mr. Maria


Mr. Maria

Her hos Kids-world kan du købe produkter fra Mr. Maria til drenge og piger. Vi har gjort os umage med at have et stort og spændende udvalg af produkter fra en lang række brands - også Mr. Maria. Sortimentet består af alt det spændende fra Mr. Maria, som vi er sikre på, at dit barn eller børn helt sikkert vil finde interessant.

Mr. Maria er et hollandsk firma beliggende i Amsterdam. Der anvendes holdbare materialer til produkterne, og så er de også energibesparende. Mr. Maria er også et meget miljø- og socialt bevidst mærke, som gør en stor indsats for at udforske og investere i mere effektive produktions- og distributionsmetoder.

Legedyrene og lamperne fra Mr. Maria bliver en nær ven af dit barn. Figurerne er enormt søde og kære at se på, og kan oplyse dit barns dag og være en tryg kammerat på deres værelse. De smukke og simple designs vil få børn såvel som forældre til at smile!

Mr. Maria lamper til børneværelset

Vi har en masse Mr. Maria lamper og lamper fra mange andre brands, som passer fint ind på ethvert børneværelse.

I vores udvalg af lamper fra blandt andet Mr. Maria finder I typisk lamper med ledning, batteridrevne lamper og fine natlamper, batteridrevne lamper og lamper med ledning.

Skønne lamper fra Mr. Maria

Natlamperne er perfekte til de drenge og piger, der ikke er helt trygge ved at falde i søvn uden lys.

Vi har lamper fra Mr. Maria og mange andre brands i mange forskellige udformninger, forskellige størrelser og farver.

Her på Kids-world.dk kan I dermed finde væglamperloftslamper og lyskæder i mange skønne designs, farver og størrelser.

Gratis fragt ved køb af Mr. Maria

Her hos Kids-world har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Mr. Maria, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Mr. Maria her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv