Hummel udsalg - Spar 30% på sommertøjet Bluser, kjoler, bodyer, bukser og meget mere

Move by Melton termostøvler

(3) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-50%
Move By Melton Termostøvler - Rosa m. For
Move By Melton Termostøvler - Rosa m. For 379,95 DKK     Spar 189,98 DKK   
189,98 DKK 


Move By Melton Termostøvler - Sort Move By Melton Termostøvler - Sort  379,95 DKK 

Move By Melton Termostøvler - Marineblå Move By Melton Termostøvler - Marineblå  379,95 DKK 


Move by Melton termostøvler til børn

Når først vinteren eller sommeren er ved at være forbi, og temperaturen så småt begynder at blive en mellemting mellem koldt og varmt, er termostøvler fra Move by Melton et must-have i børnenes skoskab. Gør dig selv den tjeneste at købe et par Move by Melton termostøvler i dag, så du er klar til når din dreng eller pige skal bruge dem i daginstitutionen eller børnehaven.

Smarte termostøvler fra Move by Melton

Termostøvler er et must-have, når først drengene og pigerne vil ud og lege på legepladsen, eller skal ud på en gåtur. Det er vigtigt at børnene har noget varmt og behageligt tøj på, og termostøvler er både vandtætte og gode til at holde på varmen.

Move by Melton termostøvler adskiller sig fra de forede gummistøvler ved, at de har et termolag. De fleste termostøvler kan holde børnenes fødder varme helt ned til minus 12-15 grader.

Find den helt rigtig Move by Melton termostøvle

Ligesom med så mange andre slags børnetøj og børnesko, findes der også et utal af styles, når det kommer til Move by Melton termostøvler. Fortvivl ej hvis ikke du finder den helt rigtige farve eller det helt rigtige design i udvalget af Move by Melton termostøvler. 

Her hos Kids-world.dk finder du et kæmpe udvalg af termostøvler fra en lang række anerkendte brands. Uanset om du er til de helt neutrale farver eller de meget sprælske farver med mange forskellige nuancer, kan du finde det her hos os.

Køb dit barns nye Move by Melton termostøvler i dag

Køber du dine Move by Melton termostøvler i dag, får du dem leveres indenfor 1-3 dage og tilmed med gratis fragt. Du behøver derfor ikke bruge en krone mere end hvad dit barns nye par Move by Melton termostøvler koster. Passer termostøvlen ikke helt, kan du altid benytte muligheden for at returnere varen med en returneringlabel, som dog ikke gratis, hvilke du finder inde under kundeservice.

Tilføjet kurv