50% på Mini A Ture Udsalg - SLUTSPURT - Gælder en begrænset periode!

Move by Melton Støvler

(4) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-50%
Move By Melton Støvler - Chelsea - Sort
Move By Melton Støvler - Chelsea - Sort 799,95 DKK     Spar 399,98 DKK   
399,98 DKK 


-50%
Move By Melton Støvler - Sort
Move By Melton Støvler - Sort 549,95 DKK     Spar 274,98 DKK   
274,98 DKK 


-50%
Move By Melton Støvler - Koksgrå
Move By Melton Støvler - Koksgrå 699,95 DKK     Spar 349,98 DKK   
349,98 DKK 


-50%
Move By Melton Støvler - Chelsea - Mørkeblå Slangelook
Move By Melton Støvler - Chelsea - Mørkeblå Slangelook 749,95 DKK     Spar 374,98 DKK   
374,98 DKK Move by Melton støvler til børn

Move by Melton støvler kommer i flere forskellige farver og designs. Støvler fra Move by Melton giver et andet look end et par regulære sko eller sneakers. Vi har støvler til børn i en lang række mærker, som alle har gjort noget ud af, at designe nogle lækre støvler til drenge og piger.

Ankelstøvler til børn er en af de foretrukne støvler til drenge og piger, da de sidder godt på foden uden at gå på kompromis med bevægeligheden af foden. Move by Melton støvler er super fede til et par bukser eller jeans, men kan faktisk også gå sammen med strømpebukser eller leggings.

Vælg den rigtige Move by Melton støvle

Støvler skal først og fremmest være praktiske, da deres primære formål er, at holde børnenes fødder varme og tørre. Move by Melton støvlens størrelse skal naturligvis passe, og så er et godt råd, at købe nogle støvler, som I tænker jer, passer til jeres dreng eller piges fødder i noget tid. Move by Melton støvler kommer med forskellige lukningsmekanismen - hvilke godt kan variere fra sæson til sæson.

Move by Melton støvler med snørebånd og/eller velcro kan som regel spændes rigtig godt til i den tid, hvor støvlen måske er lige en halv cm for kort - for på et senere tidspunkt, når barnet er vokset lidt mere, at passe helt perfekt til foden uden nødvendigvis at skulle stramme Move by Melton støvlen lige så meget.

Køb støvler fra Move by Melton med gratis fragt

Er du på udkig efter et par støvler fra Move by Melton til din dreng eller pige, og samtidig gerne vil bestille med gratis fragt? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Alle ordre sendes med gratis levering så længe, at ordren skal leveres i Danmark.

Vi håber på, at du finder et par Move by Melton støvler, som falder lige i jeres smag.

Tilføjet kurv