Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Moncler flyverdragter til børn

1
Størrelse
40%
Moncler Flyverdragt - Dun - Ayla - Rosa Moncler Flyverdragt - Dun - Ayla - Rosa 2.109,00 DKK
Oprindeligt:  3.515,00 DKK  

Moncler flyverdragt i høj kvalitet

En flyverdragt fra Moncler er helt perfekt til leg på de fugtige og kolde dage, hvor flyverdragten rigtig kommer til sin ret ved at holde børnene varme og tørre.Vi har samlet udvalget af Moncler flyverdragter her på siden - lykkedes det jer ikke at finde den helt rigtige flyverdragt her, kan I jo passende kigge jer omkring i de andre kategorier med flyverdragter.

Moncler flyverdragt med de rigtige egenskaber

Når I vælger en Moncler flyverdragt får I en dragt, der tåler vintervejret. Hold øje med flyverdragtens åndbarhed, vandtæthed, vindtæthed.

Dragtens vigtigste formål er, at holde jeres barn varm og tør mens han eller hun leger udenfor i det kølige vintervejr.

Netop derfor har de forskellige mærker inklusiv Moncler gjort en masse for, at I med god ro i sindet, kan klæde jeres barn på i en lækker flyverdragt, som skærmer dem fra kulde og vind på samme tid. Derudover har de alle, synes vi, produceret nogle flotte flyverdragter - sådan at stort set alle kan finde en flyverdragt, som passer lige til jeres smag.

Et praktisk formål

Vi har nok alle prøvet, at selerne i bukserne falder ned over skuldrene og bukserne ryger længere og længere ned - det er ikke altid lige sjovt, og denne problematik kommer vi omkring, når vi giver vores børn ét enkelt stykke tøj på. Det er heller ikke sjovt for barnet, at gå rundt og fryse i løbet af dagen. Så der er ikke mangel på argumenter for, at I som forældre skal investere i en god kvalitetsflyverdragt fra Moncler.

Shop Moncler flyverdragter med gratis fragt

Hver gang I handler her hos Kids-world, tilbyder vi at levere jeres ordre gratis, så længe at pakken skal leveres i Danmark. I har også muligheden for at betale med børnepengekredit.

Tilføjet kurv