Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Molo vinterstøvler til børn

5
Skostørrelse
35%
Molo Vinterstøvler - Driven - Ancient Time Molo Vinterstøvler - Driven - Ancient Time 292,47 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
35%
Molo Vinterstøvler - Driven - Retro Flowers Molo Vinterstøvler - Driven - Retro Flowers 292,47 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
35%
Molo Vinterstøvler - Driven - Berry Ice Molo Vinterstøvler - Driven - Berry Ice 292,47 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
35%
Molo Vinterstøvler - Driven - Dusty Green Molo Vinterstøvler - Driven - Dusty Green 292,47 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  

Molo vinterstøvler til børn

Når de kolde vinterdage melder sin ankomst, er det rart at være på forkant med garderoben Jeres barns fødder skal holdes varme, og det kan opnås med et par smarte vinterstøvler fra Molo til børn.

Her i kategorien finder I hele vores udvalg af vinterstøvler fra Molo, sådan at jeres pige eller dreng kan blive klar til de kolde vinterdage, hvor kulden bider fra sig. Vinterstøvlerne fra Molo kan findes i forskellige slags farver og designs.

Kan jeres barn godt lide at lege udenfor når temperaturen bliver lavere og det måske sner, er det meget smart, at I køber et par Molo vinterstøvler i materialer, som tåler al slags vejr.

Funky og farverige vinterstøvler fra Molo

Molo er design med et funky og farverigt design - tit med sjovt og spændende print. Molo vinterstøvler til børn laves både i enkle, ensfarvede designs og andre med flotte mønstre. 

Mix støvlerne med Molo flyverdragt eller vinterjakke og børnene bliver smarte til vinter. Med vinterstøvlerne fra Molo får børnene varme støvler med smarte detaljer. Molo Driven vinterstøvle er blevet en klassiker. 

Driven er nem at få af og på. Men den brede velcrostrop kan barnet nemt justere støvlen, så den sidder godt. Da støvlerne er godt foeret holder fusserne sig varme og barnet kan lege videre, selvom vejret er koldt.

Skal det være korte eller lange vinterstøvler fra Molo?

Det er ikke altid til at vide på forkant, hvilke slags vinterstøvler Molo laver til årets vintersæson. Dog skal det siges, at uanset om det er Molo eller et andet mærke I vælger vinterstøvlerne fra, har de to forskellige højder hver sin fordel.

De korte og mellemlange Molo vinterstøvler er ret så praktiske, når der ikke forventes høj sne eller dybe vandpytter. De korte Molo vinterstøvler er ideelle til sjov og leg udenfor i det kølige vintervejr samtidig med, at de ikke er med til at hindre børnene i bevæge sig rundt.

Lange Molo vinterstøvler går naturligvis længere op på benet end korte vinterstøvler. De lange vinterstøvler fra Molo er især anvendelige, når barnet gerne vil lege i høj sne eller gå i vandpytter.

Molo vinterstøvler i forskellige farver

Her ved Kids-world finder I et kæmpe udvalg af vinterstøvler til børn - også fra Molo. Vinterstøvlerne fra blandt andet Molo kan findes i et stort udvalg af farver såsom grøn, blå og rød.

Og husk endelig at hver gang du handler hos Kids-world, kan du få leveret pakken helt gratis, så længe at ordren skal leveres i DK - så tag dig et godt kig omkring, mon ikke du finder et par Molo vinterstøvler, som falder lige i din smag.

Tilføjet kurv