Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Molo termotøj til børn

11
Størrelse
40%
Molo Termojakke - Husky - almond Molo Termojakke - Husky - almond 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
Molo Termobukser - Hoti - Cedar Molo Termobukser - Hoti - Cedar 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
Molo Termobukser - Hoti - Almond Molo Termobukser - Hoti - Almond 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
Molo Jakke - Hali - Classic Green Molo Jakke - Hali - Classic Green 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
40%
Molo Termotøj - Hawkins - Alpine Glow Molo Termotøj - Hawkins - Alpine Glow 419,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  
40%
Molo Termotøj - Hawkins - Vivid Green Molo Termotøj - Hawkins - Vivid Green 419,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  
40%
Molo Termotøj - Hawkins - Rainbow Big Molo Termotøj - Hawkins - Rainbow Big 479,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  
40%
Molo Termotøj - Hawkins - Universe Molo Termotøj - Hawkins - Universe 419,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  

Molo termotøj

Bliv klar til efterås- og forårsperioderne med Molo termotøj til børn, sådan at de er klædt godt på til det danske vejr, som har for vane at variere en del.

Leder I efter Molo termotøj til ungerne til de lidt koldere dage, er I kommet til det helt rigtige sted. Her på siden finder I vores sortiment af termotøj fra Molo til drenge og piger. Vi er sikre på, at vores udvalg af Molo termotøj falder i jeres smag - ellers er I mere end velkommen til at tage et kig i vores udvalg af termotøj fra andre mærker.

Forår og efterår er to sæsoner, der har deres helt særlige udfordringer. Vejret kan være uforudsigeligt og skifte fra varmt til koldt i løbet af få timer. Det kan være en udfordring at klæde sig passende på og holde sig godt tilpas hele dagen.

Molo termotøj hjælper med at gøre disse årstider mere behagelige og mindre stressende. Molo termotøj holder ikke bare dit barn varm, men det er også en stilfuld løsning til de dage, hvor vejret viser sig fra sin drilske side.

Brug Molo termotøj i kombination med overtøj

Vejret kan fra det ene sekund til det andet gå fra at være rart og tørt til at være fugtigt og koldt.

Molo termotøjet kan bruges både som det yderste lag tøj, hvor Molo termotøjet afviser de mindre briser af kold luft. Bliver temperaturen så kold, at det simpelthen ikke er nok blot at gå med Molo termotøjet, kan termotøjet sagtens bruges som det mellemste lag tøj.

Formålet med det midterste lag tøj er at isolere kroppen mod kulde. Netop derfor bærer rigtig mange børn termotøjet i kombination med noget regntøj, da regntøjet holder termotøjet tørt, som dermed kan holde barnet varmt. Er det den tid på året, hvor det er nødvendigt med noget skitøj, kan termotøjet fra Molo ligeledes bruges som det midterste lag tøj.

Termobukser, termoveste & termojakker fra Molo

Her på siden fører vi et pænt udvalg af termobukser, termojakker og termoveste fra fx Molo.

Inden I beslutter jer for, hvilken slags overtøj som jeres barn skal have på, vil vi gerne pointere, at termobukser, termojakker og termoveste sagtens kan bruges i mange forskellige slags vejr.

Slidstærkt Molo termotøj

Termobukser, termojakker & termoveste fra Molo kommer som regel med en mere god beskyttelse af de mest udsatte områder ved numse og knæ. Termotøj drenge og piger er virkelig praktisk at have liggende i garderoben til mange forskellige situationer.

Når børnene leger udenfor i i de kølige perioder af året, er det altid praktisk at termotøjet kan holde til at blive slidt. Når små børn kravler rundt i sandkassen eller på legepladsen, slider det særligt på knæ og numse, og derfor er det smart, at termotøjet har forstærkninger på de udsatte områder.

Stort udvalg af Molo termotøj

Sortimentet af termotøj fra Molo her på siden er stort, og vi håber naturligvis, at I finder et par termobukser, termodragt, en termojakke eller måske et termosæt, som passer til jeres behov og ønsker til smart og lunt termotøj til ungerne.

Molo termotøj er super lækkert overtøj til at holde jeres børn varme i de omskiftelige vejr. Der er mange, som anvender termotøjet som mest brugte overtøj i overgangsperioderne, hvor det ikke er varmt nok til en sommerjakke, men stadigvæk for høje temperaturer til en vinterjakke. Så kan man altid tilføje et par dejlige termobukser.

Molo termotøj til det våde vejr

Termotøjet fra Molo kan uden problemer sættes sammen med blandt andet regntøj og skitøj. Det er således praktisk at benytte i de meget skiftende vejrforhold, hvor det på det ene tidspunkt er varmt, og det næste øjeblik er det køligt og blæsende.

Når det er køligt, er der også tit regnvejr, og så er det smart at tage et sæt varmt termotøj inde under regntøjet, så jeres barn kan holde sig lunt og tørt.

De to slags overtøj kombineret med hinanden er også meget komfortabelt i de kolde måneder, hvor det er godt at være praktisk klædt på , så man kan modstå, hvad vejrguderne har at byde på, men hvor det er for høje temperaturer til vinterjakke, skibukser og flyverdragt. Så er der ingen problemer i at lege ude i al slags vejr.

God termotøjskvalitet

Molo termotøj er fremstillet i en lækker termotøjskvalitet. Uanset om I er på udkig efter en Molo termodragt, Molo termojakke eller et par Molo termobukser, så finder I det her på shoppen.

Skal I helgardere jer, kan det også være en smart idé at kigge på en hue eller to samt nogle handsker eller luffer, holder sig varme, når de leger udenfor i kulden.

Så det er bare med at komme i gang med at forberede jer på sensommeren eller perioden lige efter en kold vinter.

Find Molo termotøj i forskellige farver

Er du træt af intetsigende, kedeligt vintertøj, der mangler personlighed? Så skal du ikke lede længere end til Molos termotøjserie.

Molo er et brand, der ikke kun er kendt for sin kvalitet og holdbarhed, men også for sine stilfulde og iøjnefaldende kollektioner.

Med et bredt udvalg af farver kan du udtrykke en unik stil, mens du holder dig varm i de kolde måneder. Fra levende farver til mere diskrete nuancer, finder du også en farve til din smag.

Molo termotøj til piger og drenge

Hvis du er på udkig efter stilfuldt og varmt tøj af høj kvalitet, der giver dine børn optimal komfort under deres udendørs eventyr, så har Molo termotøj til piger og drenge løsningen.

Molo er kendt for deres ekstraordinære opmærksomhed på detaljer og engagement i at skabe funktionelt og samtidig trendy tøj. De har en imponerende kollektion af termotøj, der er perfekt til at holde børn varme i de kolde måneder.

Molo termotøj til piger er designet med aktive pigers behov i tankerne og kombinerer funktionalitet med mode, hvilket resulterer i et udvalg af tøj, der helt sikkert vil imponere både dig og dine små piger. 

Er du træt af at pakke din lille dreng ind i tykt vintertøj, der begrænser hans bevægefrihed, så skal du ikke lede længere. Molo termotøj til drenge er den ultimative kombination af varme og fleksibilitet. Termotøjet er perfekt til din drengs kølige udendørsaktiviteter i forårs- og efterårsmånederne.

Sådan får du Molo termotøj på tilbud

I dagens verden er nyhedsbreve den perfekte måde at få besked om de nyeste tilbud på dine yndlingsprodukter på. 

Nyhedsbrevene er en praktisk og problemfri måde, hvorpå du kan holde dig opdateret med Molo termotøj udsalg, og det er super nemt at tilmelde sig.

Så hvis du er klar til at begynde at spare penge og modtage fantastiske Molo termotøj tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag.

Shop Molo termotøj med gratis fragt

Vi tilbyder gratis fragt af Molo termotøj overalt i Danmark. Du får altid gratis fragt på alle dine ordrer, uanset ordrestørrelsen, så længe det er til en dansk adresse.

Tilføjet kurv