Hummel udsalg - Spar 30% på sommertøjet Bluser, kjoler, bodyer, bukser og meget mere

Molo Skibukser

(2) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-50%
Molo Skibukser - Hush - Blue Wing Teal
Molo Skibukser - Hush - Blue Wing Teal 699,95 DKK     Spar 349,98 DKK   
349,98 DKK 


-50%
Molo Skibukser - Pollux Active - Blue Mountain
Molo Skibukser - Pollux Active - Blue Mountain 699,95 DKK     Spar 349,98 DKK   
349,98 DKK Molo skibukser

Molo skibukser kan præcist dét, som et sæt skibukser skal kunne, når sneen ligger for døren og der gøres klar til mange timers leg med sne. Molo skibukser holder jeres børn tør og varm, når I er på skiferie eller hvis vi I Danmark er så heldige, at der falder sne i vinterperioderne.

Vores udvalg af skibukser er stort, så hvad end I finder det helt rigtige par Molo skibukser eller ej, så har vi flere skibukser i den overordnede kategori. Se dig derfor omkring, og husk at kigge efter nogle vinterstøvler, elefanthuer, vinterjakker og handsker, som passer til de Molo skibukser, som I vælger at købe.

Molo skibukser med seler eller ej

I gør klogt i at overveje, om ikke I skal købe et sæt Molo skibukser med seler. Selerne er med til at sikre, at skibukserne fra Molo ikke falder ned om anklerne når barnet står på ski eller leger i sneen - det er super træls når der kommer sne ind bag de forskellige lag af tøj. Og husk endelig at hver gang I handler hos Kids-world.dk, får I leveret pakken helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark.

Tilføjet kurv