Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

40%

Molo Dynejakke - Haris - Sort

[PS027]
Molo børnetøj og babytøj 419,97 DKK Oprindeligt: 699,95 DKK
4 år (104)

Størrelse

4 år (104)

  • Leveringstid
    1-2 arbejdsdage

  • Gratis fragt
    på danske ordrer

  • Gratis
    børnepengekredit

  • Fortrydelsesret
    30 dages fortrydelsesret


Lille

Normal

Stor

Dynejakke fra Molo

Fin Molo dynejakke i sort. Der er et refleksprint med Molos logo på ryggen nederst til højre. Dynejakkens for er i mørk støvet, lys grøn og sort.

Molo dynejakken har en aftagelig hætte, som fæstnes langs den høje halskrave med trykknapper. Dynejakken er forsynet med smalle kanter i alle åbninger, og i livåbningen er der både high/low-effekt samt en indvendigt justerbar elastikkant.

Dynejakken åbnes fortil ved hjælp af en lynlås med hagebeskytter og indvendig vindstolpe, og på fronten har den to åbne lommer i siderne.

Molo dynejakken er let vatteret og indvendigt har den et glatvævet for. Dynejakken egner sig godt til køligere sommervejr og årets overgangsmåneder.

Fremstillet af:
- 100% genanvendt polyester

Model: Haris, Style: 5S22M320, Farve 99

Varenr.: PS027
Status: På lager
Producent: Molo
Type: Dunjakke
MPN: 5S22M320 -99
Farvekode: 99
Farve(r): Sort
Tags: Molo 5S22M320 , Molo Dunjakke
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Dunjakke og Dynejakke    UDSALG    Børnetøj    Jakker    Molo    Molo Jakke    Molo Sommerjakker    Molo Udsalg    Sommerjakker    Drengetøj   
Tilføjet kurv