Nyt Hummel overtøj - Masser af vinterjakker, skibukser, huer, handsker mv.

Minymo Skibukser

(6) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Minymo Skibukser - Zephyr Minymo Skibukser - Zephyr  449,95 DKK 

Minymo Skibukser - Ombre Blue Minymo Skibukser - Ombre Blue  449,95 DKK 

Minymo Skibukser - Oxford - Navy Blazer Minymo Skibukser - Oxford - Navy Blazer  459,95 DKK 

-50%
Minymo SKibukser - Petroleum
Minymo SKibukser - Petroleum 449,95 DKK     Spar 224,98 DKK   
224,98 DKK 


-50%
Minymo Skibukser - Bordeaux
Minymo Skibukser - Bordeaux 469,95 DKK     Spar 234,98 DKK   
234,98 DKK 


-50%
Minymo Skibukser - Pink
Minymo Skibukser - Pink 359,95 DKK     Spar 179,98 DKK   
179,98 DKK Minymo skibukser

Minymo skibukser kan præcist dét, som et par skibukser skal kunne, når sneen venter udenfor døren og der gøres klar til mange timers fornøjelser i sneen. Minymo skibukser holder dit barn varm og tør, når der skal leges i sne, I er på skiferie eller hvis vi er så heldige, at der falder en masse sne i Danmark.

Vores udvalg af skibukser fra bl.a. Minymo er stort, så hvad end du finder det helt rigtige par skibukser fra Minymo eller ej, så har vi flere skibukser i vores overordnede kategori med skibukser. Brug endelig noget tid på også at se, hvad de andre brands tilbyder. Dette gælder både ift. funktioner, farver og styles.

Minymo skibukser med eller uden seler

Overvej hvorvidt Minymo skibukserne skal være med eller uden seler. Selerne er med til, at sikre, at skibukserne ikke bliver ved med at falde ned, når barnet har dem på - der er ikke meget sjovt ved, når de bliver ved med at falde ned, og der kommer sne ind under tøjet.

Skibukser fra Minymo i forskellige farver

Her på Kids-world.dk finder du et stort udvalg af skibukser til børn - også fra Minymo. Det vil altid være muligt, at finde et par skibukser uanset farvepræferencer. Er du dermed på jagt efter et par skibukser i sort, grå eller rosa, er du kommet til det helt rigtige sted.

Og husk endelig at hver gang du handler her hos os, kan du få leveret pakken helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark.

Tilføjet kurv