Release: Molo overtøjet er landet! - Masser af styles til piger og drenge

Mikk-Line Vinterstøvler

(3) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-35%
Mikk-Line Vinterstøvler - Bordeaux m. Refleks
Mikk-Line Vinterstøvler - Bordeaux m. Refleks 399,95 DKK     Spar 139,99 DKK   
259,96 DKK 


-30%
Mikk-Line Vinterstøvler - Sort m. Refleks
Mikk-Line Vinterstøvler - Sort m. Refleks 399,95 DKK     Spar 119,99 DKK   
279,96 DKK 


-50%
Mikk-Line Vinterstøvler - Lyselilla/Grå
Mikk-Line Vinterstøvler - Lyselilla/Grå 399,95 DKK     Spar 199,98 DKK   
199,98 DKK Mikk-Line vinterstøvler til børn

Når de varme dage bliver udskiftet med de kolde nogle af slagsen, er det rart at være på forkant med garderoben. Vinterstøvlen skal bare være i orden, sådan at din dreng eller pige ikke går og fryser - hvilket Mikk-Line vinterstøvlerne er perfekte til.

Mikk-Line vinterstøvler er oplagte at bruge i de kolde måneder, og du finder hele udvalget lige her på siden. Mikk-Line vinterstøvlerne kan købes i flere størrelser og farver.

Elsker dit barn at lege udenfor når temperaturen bliver lavere og det måske sner, er det meget smart, at du køber et par vinterstøvler fra Mikk-Line i materialer, som kan tåle kold vind og fugtigt vejr.

Flotte Mikk-Line vinterstøvler i god kvalitet

Hvert år laver Mikk-Line flotte vinterstøvler/termostøvler og gummistøvler, der matcher deres nye kollektioner af flyverdragter, regntøj og termotøj. Mikk-Line vinterstøvler til børn er lavet i blødt gummi materiale, der betyder at børnene har god bevægelsesmulighed, når de har støvlerne på. 

Kommer barnet til at hoppe i vandpytter, kan du være helt rolig. Støvlerne er 100% vandtætte og den skridsikre sål gør at barnet står godt fast. Skulle der plaske vand ned i støvlerne kan indersålen tages ud og tørres.

Skal det være korte eller lange Mikk-Line vinterstøvler?

Det er ikke til at vide sig sikker på, hvilken slags vinterstøvle Mikk-Line producerer til årets vintersæson. Uanset hvilket mærke du køber vinterstøvlerne fra, har de forskellige typer hver sin fordel.

Lange Mikk-Line vinterstøvler går naturligvis længere op på benet end korte vinterstøvler. Lange Mikk-Line vinterstøvler er især gode, til når barnet gerne vil lege i høj sne eller gå i vandpytter.

De korte og mellemlange vinterstøvler fra Mikk-Line er ret praktiske, når der ikke forventes dybe vandpytter eller høj sne. De korte Mikk-Line vinterstøvler er ideelle til sjov og leg ude i køligt vejr samtidig med, at de ikke hindrer ham eller hende i bevæge sig rundt.

Vinterstøvler fra bl.a. Mikk-Line i forskellige farver

Her ved Kids-world finder du altid et kæmpe sortiment af vinterstøvler til piger og drenge - også fra Mikk-Line. Det vil altid være muligt, at finde en vinterstøvle uanset farvepræferencer. Er du dermed på jagt efter et par vinterstøvler i hvid, sort, rosa eller måske multifarvet, er du kommet til det helt rigtige sted.

Og husk endelig at hver gang I handler her hos os, tilbyder vi at levere jeres pakke helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark - så tag jer et godt kig omkring, mon ikke I finder et par Mikk-Line vinterstøvler, som jeres barn vil blive glad for.

Tilføjet kurv