50% på Mini A Ture Udsalg - SLUTSPURT - Gælder en begrænset periode!

Mikk-Line Vinterstøvler

(3) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-35%
Mikk-Line Vinterstøvler - Bordeaux m. Refleks
Mikk-Line Vinterstøvler - Bordeaux m. Refleks 399,95 DKK     Spar 139,99 DKK   
259,96 DKK 


-30%
Mikk-Line Vinterstøvler - Sort m. Refleks
Mikk-Line Vinterstøvler - Sort m. Refleks 399,95 DKK     Spar 119,99 DKK   
279,96 DKK 


-50%
Mikk-Line Vinterstøvler - Lyselilla/Grå
Mikk-Line Vinterstøvler - Lyselilla/Grå 399,95 DKK     Spar 199,98 DKK   
199,98 DKK Mikk-Line Vinterstøvler og termostøvler til børn

Har du store krav til vinterstøvler til børn er Mikk-Line sagen. Vinterstøvlerne til drenge og piger fås i flere forskellige designs og passer til det danske efterår og vinter. Med Mikk-Line vinterstøvler, termostøvler og gummistøvler med foer kan du vælge netop dem; der passer til dit barn og sæsonen. Mikk-Line vinterstøvler er udviklet til børns aktive udeliv og designet efter innovatione processor for at sikre en meget høj kvalitet. Så kan du trygt sende ungerne ud og lege på legepladsen uden at være urolig for at de får våde og kolde fødder.

Flotte Mikk-Line vinterstøvler i god kvalitet

Hvert år laver Mikk-Line flotte vinterstøvler/termostøvler og gummistøvler, der matcher deres nye kollektioner af flyverdragter, regntøj og termotøj. Mikk-Line vinterstøvler til børn er lavet i blødt gummi materiale, der betyder at børnene har god bevægelsesmulighed, når de har støvlerne på. Kommer barnet til at hoppe i vandpytter, kan du være helt rolig. Støvlerne er 100% vandtætte og den skridsikre sål gør at barnet står godt fast. Skulle der plaske vand ned i støvlerne kan indersålen tages ud og tørres.

Skal det være lange korte vinterstøvler fra Mikk-Line?

Det er ikke altid til at vide på forkant, hvilke slags vinterstøvler Mikk-Line producerer til årets vintersæson. Dog skal det siges, at uanset hvilket mærke du køber vinterstøvlerne fra, har de to forskellige højder hver sin fordel.

De lange vinterstøvler går forholdsvis langt op på benet. De lange Mikk-Line vinterstøvler er fordelagtige, når barnet gerne vil forcere høj sne eller gå i vandpytter.

De korte og mellemlange vinterstøvler er ret så praktiske, når dagen står på leg udenfor, og der med stor sandsynlighed hverken kommer høj sne eller dybe vandpytter. Den korte Mikk-Line vinterstøvle er ideel til leg udenfor i kulden samtidig med, at de ikke forhindre børnene i bevæge sig rundt.

Mikk-Line vinterstøvler i forskellige farver

Her hos Kids-world.dk finder du altid et kæmpe sortiment af vinterstøvler til drenge og piger - også fra Mikk-Line. Det vil altid være muligt, at finde en vinterstøvle uanset farvepræferencer. Så er du på udkig efter et par brune, pink eller måske blå vinterstøvler, så finder du dem lige her hos os. Du får også gratis fragt når du handler Mikk-Line vinterstøvler her - så tag dig et godt kig omkring, mon ikke at der er et par Mikk-Line vinterstøvler, som falder lige i jeres smag?

Tilføjet kurv