Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Mikk-Line Skibukser

3
Størrelse
35%
Mikk-Line Skibukser - Beech Mikk-Line Skibukser - Beech 233,97 DKK
Oprindeligt:  359,95 DKK  
40%
Mikk-Line Skibukser m. Seler - Sort Mikk-Line Skibukser m. Seler - Sort 359,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  

Mikk-Line skibukser

Skibukser fra Mikk-Line kan lige præcis dét, som et sæt skibukser skal kunne, når sneen venter udenfor døren og der klargøres til mange timers fornøjelser med sne. Mikk-Line skibukser holder din pige eller dreng tør og varm, når der skal leges i sne, I er på skiferie eller hvis vi i Danmark er så heldige, at der falder sne i vinterperioderne.

Vores udvalg af skibukser fra bl.a. Mikk-Line er stort, så hvad end du finder det helt rigtige par skibukser fra Mikk-Line eller ej, så har vi en masse andre skibukser i den overordnede kategori. Se dig endelig også omkring i de andre kategorier med skibukser, for at se hvad de andre mærker kan tilbyde. Dette gælder både ift. farver, designs og funktioner.

Skibukser fra Mikk-Line med eller uden seler

Du gør klogt i at overveje, om ikke du skal købe et sæt Mikk-Line skibukser med seler. Selerne i skibukserne er med til, at holde skibukserne på sin plads, når dit barn står på ski eller leger i sneen - der er ikke meget sjovt i, når der kommer sne ind under tøjet.

Skibukser i forskellige farver

Hos Kids-world finder du altid et stort sortiment af skibukser til piger og drenge - også fra Mikk-Line. Skibukserne fra bl.a. Mikk-Line kan findes i et stort udvalg af farver såsom rød, blå og grøn.

Vi tilbyder dig også gratis fragt når du handler din dreng eller piges nye par skibukser fra Mikk-Line her ved os - så kig dig godt omkring, mon ikke at der er et par Mikk-Line skibukser, som dit barn vil blive glad for.

Tilføjet kurv