Husk! Vi har gratis fragt på alle danske ordrer - Uanset ordrestørrelse :)

Mikk-Line Skibukser

(4) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-35%
Mikk-Line Skibukser - Sort
Mikk-Line Skibukser - Sort 599,95 DKK     Spar 209,99 DKK   
389,96 DKK 


Mikk-Line Skibukser - Sort Mikk-Line Skibukser - Sort  499,95 DKK 

Mikk-Line Skibukser - Sort Mikk-Line Skibukser - Sort  599,95 DKK 

-35%
Mikk-Line Skibukser - Sort
Mikk-Line Skibukser - Sort 549,95 DKK     Spar 192,49 DKK   
357,46 DKK Mikk-Line skibukser

Mikk-Line skibukser kan præcist dét, som et sæt skibukser skal kunne, når sneen ligger for døren og der gøres klar til mange timers leg med sne. Mikk-Line skibukser holder jeres børn tør og varm, når I er på skiferie eller hvis vi I Danmark er så heldige, at der falder sne i vinterperioderne.

Vores udvalg af skibukser er stort, så hvad end I finder det helt rigtige par Mikk-Line skibukser eller ej, så har vi flere skibukser i den overordnede kategori. Se dig derfor omkring, og husk at kigge efter nogle vinterstøvler, elefanthuer, vinterjakker og handsker, som passer til de Mikk-Line skibukser, som I vælger at købe.

Mikk-Line skibukser med seler eller ej

I gør klogt i at overveje, om ikke I skal købe et sæt Mikk-Line skibukser med seler. Selerne er med til at sikre, at skibukserne fra Mikk-Line ikke falder ned om anklerne når barnet står på ski eller leger i sneen - det er super træls når der kommer sne ind bag de forskellige lag af tøj. Og husk endelig at hver gang I handler hos Kids-world.dk, får I leveret pakken helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark.

Tilføjet kurv