Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Lyle & Scott uv-badetøj til børn


Lyle & Scott badetøj til drenge og piger

Leder du efter badetøj fra Lyle & Scott til børnene til den næste badeferie, er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du vores sortiment af badetøj fra Lyle & Scott til børn.. Vi håber på, at vores lækre sortiment af badetøj fra Lyle & Scott falder i din smag - ellers er du velkommen til at gennemse vores udvalg fra de andre brands.

Badetøj er helt essentielt at have, når vi når derhen på året, hvor weekenderne står på en tur i svømmebassinet eller på stranden. Badetøj kan bruges i flere sammenhænge, da badetøj fra Lyle & Scott også kan bruges som shorts.

Fint Lyle & Scott badetøj til børn i alle aldre

Piger og drenge nyder at lege ude, når vejret er til det. Om sommeren er det skønt at plaske rundt i det kølige vand i badebassinet. Når sommeren endelig rammer os, er det virkelig rart at have badetøjet fra Lyle & Scott liggende klar til brug i garderobeskabet.

Nogle børn kan godt lide, at deres badetøj har flere farver, motiver eller striber.

Forlæng Lyle & Scott badetøjets levetid

Badetøj holder til en del - men en tur i svømmehallen eller på stranden er faktisk hårdt for dit Lyle & Scott badetøj. Sol, saltvand og klor slider på materialet, som badetøjet er lavet af. Slid giver en formindsket levetid for badetøjet, og derfor anbefaler vi, at badetøjet fra Lyle & Scott altid vaskes omhyggeligt.

Dette gør I bedst ved at vaske badetøjet fra Lyle & Scott i koldt vand med en anelse håndsæbe eller shampoo kort tid efter, at det har været brugt. Undgå at bruge skyllemiddel, da det til sidst kan forringe badetøjets elasticitet.

Sidste tip: Køb UV-badetøj fra Lyle & Scott

Vores sidste tip er, at se om ikke du kan finde noget UV-beskyttende badetøj, så du på bedst mulig vis beskytter barnet mod solens UV-stråler.

Tilføjet kurv