Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Liewood vinterstøvler til børn

6
Skostørrelse
35%
Liewood Vinterstøvler m. For - Miky Boot - Grøn Liewood Vinterstøvler m. For - Miky Boot - Grøn 422,47 DKK
Oprindeligt:  649,95 DKK  
35%
Liewood Vinterstøvle m. For - Miky Boot - Tuscany Rose Liewood Vinterstøvle m. For - Miky Boot - Tuscany Rose 422,47 DKK
Oprindeligt:  649,95 DKK  
35%
Liewood Vinterstøvler - Matt Hybrid - Tuscany Rose Liewood Vinterstøvler - Matt Hybrid - Tuscany Rose 422,47 DKK
Oprindeligt:  649,95 DKK  
35%
Liewood Vinterstøvler - Matt Hybrid - Hunter Green Liewood Vinterstøvler - Matt Hybrid - Hunter Green 422,47 DKK
Oprindeligt:  649,95 DKK  
35%
Liewood Vinterstøvler - Snow Jogger - Tuscany Rose Liewood Vinterstøvler - Snow Jogger - Tuscany Rose 454,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  

Liewood vinterstøvler til børn

Når de kolde vinterdage melder sin ankomst, er det rart at være på forkant med garderoben Vinterstøvlen skal bare være i orden, sådan at din dreng eller pige ikke går og fryser - og det kan opnås med et par gode vinterstøvler fra Liewood.

Vinterstøvler fra Liewood er oplagte at bruge i de kolde måneder, og du finder hele vores udvalg lige her i kategorien. Vinterstøvlerne fra Liewood finder du i forskellige slags størrelser, farver og designs.

Elsker dit barn at lege udenfor når temperaturen bliver lavere og det måske sner, er det meget smart, at du finder et par Liewood vinterstøvler i materialer, som tåler kold vind og fugtigt vejr.

Skal det være lange eller korte Liewood vinterstøvler?

Det er ikke altid til at vide på forkant, hvilke designs Liewood beslutter sig for at lave dette års vinterstøvler i. Uanset om det er Liewood eller et andet brand du vælger vinterstøvlerne fra, har de to forskellige højder hver sin fordel.

Lange vinterstøvler fra Liewood går naturligvis længere op på benet end korte vinterstøvler. Lange Liewood vinterstøvler er fordelagtige, når din dreng eller pige lege steder, hvor der er højt sne eller vandpytter.

De korte og mellemlange Liewood vinterstøvler er især praktiske, når dagen står på aktiv leg udenfor, og der med stor sandsynlighed hverken meldes om høj sne eller dybe dybe vandpytter. Den korte vinterstøvle fra Liewood er ideel til leg udenfor i kulden samtidig med, at de ikke hindrer børnene i bevæge sig rundt.

Liewood vinterstøvler i forskellige farver

Her ved Kids-world finder du altid et stort udvalg af vinterstøvler til piger og drenge - også fra Liewood. Så er du på udkig efter et par brune, pink eller måske blå vinterstøvler, så finder du dem lige her hos os.

Vi tilbyder jer også gratis fragt når I handler jeres dreng eller piges nye Liewood vinterstøvler her ved os - så tag jer et godt kig omkring, mon ikke at der er et par Liewood vinterstøvler, som passer perfekt ind i garderoben.

Tilføjet kurv