Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Liewood termotøj til børn

7
Størrelse
35%

Liewood termotøj til børn

Klæd jeres børn godt på i forårs- og efterårsperioderne med Liewood termotøj, så de kan holde sig varme i de skiftende vejrforhold.

Er I på udkig efter Liewood termotøj, er I kommet til det helt rigtige sted. Her i kategorien finder I vores udvalg af termotøj fra Liewood til drenge og piger. Vi er sikre på, at vores udvalg af Liewood termotøj falder i jeres smag - ellers er I velkommen til at gennemse vores udvalg af termotøj fra andre mærker.

Termotøjet fra Liewood kan bruges under overtøjet

Det tager ikke lang tid for vejret, at gå fra at være dejlig lunt og tørt til at være koldt og fugtigt - bestemt ikke i løbet af forårs- og efterårsperioderne.

Liewood termotøjet kan både anvendes som det yderste lag tøj, hvor Liewood termotøjet afviser de mindre briser af kold luft. Bliver temperaturen så kold, at det ikke længere er nok blot at gå med Liewood termotøjet, kan termotøjet sagtens begå sig som det mellemste lag tøj.

Liewood termotøjets opgave som det midterste lag tøj er at forhindre den kolde luft at komme ind på kroppen af barnet. For at termotøjet fra f.eks. Liewood skal kunne isolere optimalt, er det nødt til at være tørt, da det desværre ikke kan isolere optimalt i våd tilstand.

Termobukser, termoveste & termojakker fra Liewood

Vi fører her på siden et pænt udvalg af termojakker, termobukser og termoveste fra blandt andet Liewood.

Inden I beslutter jer for, hvad for noget overtøj som jeres barn skal have på, vil vi gerne sige, at termojakker, termobukser og termoveste har vist sig yderst anvendelig til forår og efterår.

Slidstærkt Liewood termotøj

Liewood termobukser, termodragter & termojakker kommer som regel med en mere stærk beskyttelse af områderne ved numse og knæ.

Termotøj til børn er rigtig praktisk at bruge som overtøj til mange forskellige situationer.

Når børnene leger udenfor i overgangsperioderne, er det en god idé at være opmærksom på om termotøjet kan holde til slitage. Når de mindre børn leger i sandkassen eller på legepladsen, slider det især på knæ og numse, og derfor er det en god idé, at termotøjet har forstærkninger på de udsatte steder.

Bred udvalg

Udvalget af Liewood termotøj her på siden er stort, og vi håber naturligvis, at I finder et par termobukser, termodragt, en termojakke eller måske et termosæt, som passer til jeres ønsker om pasform og farver.

Termotøj fra Liewood er virkelig praktisk børnetøj til at holde jeres barn varmt under de skiftende vejrforhold. Mange børn benytter en termojakke som overgangsjakke, da den luner barnet i de køligere måneder på året uden at barnet får det for koldt eller for varmt. Så kan man altid tilføje et par lune termobukser.

Liewood termotøj til regnvejr

Liewood termotøj kan sagtens sættes sammen med bl.a. regntøj og skitøj. Det er derfor praktisk at benytte i de meget skiftende vejrforhold, hvor det på det ene tidspunkt er varmt, og det næste øjeblik er det køligt og blæsende.

De køligere temperaturer kommer tit sammen med regnvejr, og så er det praktisk at tage et sæt varmt termotøj inde under regntøjet, hvorved jeres barn både holdes varmt og tørt.

De to slags overtøj kombineret med hinanden er også super smart i efteråret og foråret, hvor det er godt at have praktisk tøj på , så man kan modstå, hvad vejrguderne har at byde på, men hvor det er for varmt til flyverdragt, skibukser og vinterjakke.

Så er det ingen sag at komme ud i al slags vejr og lege.

Termotøj i god kvalitet

Liewood termotøj er fremstillet i en lækker termotøjskvalitet. Uanset om I er på udkig efter en Liewood termodragt, Liewood termojakke eller et par Liewood termobukser, så finder I det her hos Kids-world.

Skal I helgardere jer, kan det også være en god idé at købe en hue eller to samt nogle handsker eller luffer, holder sig varme, når de leger udenfor i kulden.

Så bliv klar til de kolde måneder med et skønt sæt termotøj til børnene.

Termojakke og termobukser fra Liewood til drenge og piger

Til de mindste børn kan det være en god idé at købe en termodragt i stedet for at købe termojakke, termobukser og termovest. Tøjet på de de små pus kommer dermed ikke til at skille på midten, og det er nemmere for dem at holde holde en god temperatur i det kolde efterårs- eller forårsvejr.

Til de større børn er det nemt med en termojakke og et par termobukser. En termovest kan også bruges som yderlag på de kolde sommerdage eller på de varmere dage i overgangsperioderne.

Hos Kids-world finder I altid et stort sortiment af termotøj fra Liewood. I finder Liewood termodragter, termojakker & termobukser.

Altid mulighed for gratis fragt på danske ordrer

Hos Kids-world har I altid mulighed for at få børnepengekredit.

Uanset hvor hvor meget I bestiller, kan I altid få tilsendt jeres ordre helt gratis, det er til en dansk adresse.

Tilføjet kurv