10. December - Spar 25% på Ver de Terre efterår KUN i dag!
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 15.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Levis kjole til børn

(5) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Levis Kjole - Mørk Denim Levis Kjole - Mørk Denim  449,95 DKK 

Levis Sweatkjole - Gråmeleret m. Logo Levis Sweatkjole - Gråmeleret m. Logo  499,95 DKK 

Levis Kjole/Bluse Sæt - Rosa/Denim Levis Kjole/Bluse Sæt - Rosa/Denim  399,95 DKK 

-35%
Levis Kjole u/æ - Lys Denim
Levis Kjole u/æ - Lys Denim 479,95 DKK     Spar 167,99 DKK   
311,96 DKK 


-35%
Levis Kjole - Creme m. California
Levis Kjole - Creme m. California 399,95 DKK     Spar 139,99 DKK   
259,96 DKK Levis kjole til børn

Er du på udkig efter en Levis kjole? Så er du kommet det helt rigtige sted. Her på siden finder du vores udvalg af de flotte kjoler fra Levis. Vi elsker kjoler, og vi er sikre på, at der er rigtig mange piger, der også elsker at gå i kjole.

En Levis kjole er som regel også et hit til fødselsdage, konfirmationer og bryllupper, hvor pigerne gerne vil se lidt ekstra kønne ud.

En Levis kjole til de varme dage

Det er virkelig skønt at bevæge sig rundt på de varme solskinsdage, med bare ben i en let Levis kjole. Kjolerne fra Levis og alle de andre mærker, kan købes med varierende snit, sådan at du med stor sandsynlighed finder minimum én kjole, som passer ind i dit barns garderobe.

Det er heller ikke noget problem, at finde matchende tøj, som sammen med Levis kjolen komplimenterer hinanden. Levis kjolen kan eksempelvis kombineres med et par nydelige strømpebukser, og/eller en smart jakke eller en pæn lækker cardigan. Det handler naturligvis om, hvilken slags kjole, din pige gerne vil gå i. Kun fantasien sætter begrænsningerne for, hvad der kan lade sig gøre.

Alt efter hvilke fodtøj dit barn har på, burde der være en passende Levis kjole i vores sortiment. Kjolen fra Levis kan bruges til mange forskellige aktiviteter såsom gåture, bagning og hyggestunder med venner og veninderne.

Gratis levering af jeres nye Levis kjole

Har I fundet den helt rigtige kjole fra Levis, har du muligheden for, at få leveret jeres ordre helt gratis til en adresse i Danmark.

Tilføjet kurv