Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

LEGO® jeans til børn

2
Størrelse
40%
LEGO® Ninjago Jeans - Dark Blue LEGO® Ninjago Jeans - Dark Blue 161,97 DKK
Oprindeligt:  269,95 DKK  
40%
LEGO® Ninjago Jeans - Mørkegrå m. Kai LEGO® Ninjago Jeans - Mørkegrå m. Kai 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  

LEGO® jeans til børn

Alle drenge og piger skal have et par jeans - hvis ikke fra LEGO®, så fra et af de mange andre brands her ved Kids-world.

Vi kan tilbyde LEGO® jeans og jeans fra mange andre, som kan bæres til hverdag, fine arrangementer og nogle kan endda også bruges som overtræksbukser.

Jeans fra LEGO® i forskellige farver

Her på Kids-world kan I altid I et stort sortiment af jeans i diverse farver til drenge og piger - også fra LEGO®. Jeans fra bl.a. LEGO® kan findes i et stort udvalg af farver som eksempelvis grøn, blå og rød.

Og husk endelig at når I køber jeres produkter her på Kids-world, tilbyder vi at levere jeres pakke helt gratis, så længe at pakken skal leveres i Danmark.

Løse jeans fra LEGO® til de mindste

Er jeres barn ikke så gammel, vil vi råde jer til at overveje nogle løse modeller i et blødt materiale såsom velour eller uld. De giver som regel lidt bedre vilkår for de mindste til at bevæge sig omkring i.

Jeans fra LEGO® med forskellige designs

Vi kan tilbyde jeans med justerbar talje, mønster, tern og meget i vores sortiment. Hvorvidt I finder jeans fra LEGO® med nogle af de førnævnte elementer, kan I se her i kategorien.

Tilføjet kurv