Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

LEGO® elefanthuer til børn

6
Størrelse
35%
LEGO® Ninjago Elefanthue - 1-lags - LWAlex - Blå LEGO® Ninjago Elefanthue - 1-lags - LWAlex - Blå 116,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  
35%
LEGO® Ninjago Elefanthue - 1-Lags -  LWAlex - Dark Grey LEGO® Ninjago Elefanthue - 1-Lags - LWAlex - Dark Grey 116,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  
35%
40%

LEGO® elefanthuer til baby og børn

Mangler du en hue eller hat til at dække din dreng eller piges ører samtidig med, at de også skærmer dem fra regn, vind og sol, så er en elefanthue fra LEGO® bestemt noget, du bør overveje.

Et af Danmarks største udvalg af elefanthuer fra bl.a. LEGO®

Her hos Kids-world fører vi et af Danmarks største udvalg af elefanthuer fra bl.a. LEGO® til baby og børn. Uanset om han eller hun er 0, 2, 4 år eller ældre.

Du har dermed gode chancer for at finde den helt rigtige elefanthue, hvis ikke fra LEGO®, så fra et af de mange andre lækre brands. Finder du ikke det du søgte her i kategorien med elefanthuer fra LEGO®, kan du jo passende gennemgå de andre kategorier med elefanthuer.

LEGO® elefanthuer til skiftende vejrforhold

Der er næsten ikke den slags vejr, som elefanthuer fra LEGO® ikke egner sig godt til. Du finder elefanthuerne fra LEGO® i mange forskellige farver og stilarter til både drenge og piger.

Vi er utrolig glade for at kunne tilbyde dig gratis fragt, når du placerer din ordre med LEGO® elefanthuer til levering i Danmark.

Tilføjet kurv