Efterårsstyles fra Tommy Hilfiger nedsat 25% i dag KUN i dag d. 19. december! Gælder også Reebok og GoBabyGo
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Lacoste sneakers til børn

(7) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Lacoste Sko - Straightset - Navy Lacoste Sko - Straightset - Navy  699,95 DKK 

Lacoste Sko - Straightset - Sort Lacoste Sko - Straightset - Sort  699,95 DKK 

-25%
Lacoste Sko - L.IGHT - Hvid m. Velcro
Lacoste Sko - L.IGHT - Hvid m. Velcro 599,95 DKK     Spar 149,99 DKK   
449,96 DKK 


Lacoste Sko - Carnaby - Navy m. Snøre Lacoste Sko - Carnaby - Navy m. Snøre  699,95 DKK 

Lacoste Sko - Carnaby - Hvid/Navy m. Snøre Lacoste Sko - Carnaby - Hvid/Navy m. Snøre  699,95 DKK 

Lacoste Sko - Carnaby - Hvid/Navy m. Snøre Lacoste Sko - Carnaby - Hvid/Navy m. Snøre  699,95 DKK 

Lacoste Sko - Carnaby - Hvid m. Velcro Lacoste Sko - Carnaby - Hvid m. Velcro  599,95 DKK 


Lacoste sneakers til børn

Er det ved at være på tide, at der kigges efter nogle sommersko i form af et par Lacoste sneakers? Her hos Kids-world finder du et kæmpe udvalg af sneakers fra bl.a. Lacoste til børn og unge, som de med stor sandsynlighed vil elske at gå rundt i.

De fleste drenge og piger elsker at rende rundt i noget trendy fodtøj - så hvorfor ikke give dem et par Lacoste sneakers på? Sneakers vejer ikke alverden, hvilket gør dem rigtig gode til de børn, der godt kan lide at løbe rundt og lege, som naturligvis ikke skal forstyrres af en tung sko.

Brug Lacoste sneakers til alt

Sneakers fra Lacoste kan bruges i alle mulige forbindelser. Det gode udvalg af Lacoste sneakers burde give dig en god chance for at finde nogle lækre sneakers til dit barn, som hun eller han vil blive glad for at gå rundt i.

Sneakers fra Lacoste er den ideelle partner til leg, når det er vigtigt at barnets fødder er beskyttede, mens skoene samtidig ser smarte ud. Fodtøjet skal have en god pasform, sådan at din dreng eller pige ikke skøjter rundt i dem, eller at hælen gnaver.

Børn er mestre i at slide deres fodtøj

Piger og drenge i alle aldre er mestre i at slide deres fodtøj, hvilket du muligvis allerede har oplevet før. Det er ikke meget anderledes, end at vi voksne også slider vores fodtøj.

Hvor lang tid går der? Det svinger meget, nogle børn skal kun bruge et fåtal af måneder på, at slide deres nye sneakers op.

Det er derfor en god idé at holde øje med, hvordan barnets sneakers ser ud - er de ved at se slidte ud, er det nok ved at være på tide, at kigge efter nogle nye sneakers fra bl.a. Lacoste.

Hold på varmen med Lacoste sneakers

Sneakers er en lukket sko, hvilket gør sneakers egnet til en stor del af året, da den kan holde på en del varme.

Hvad interessant er, at vi fra vores fødder sveder omkring 200 ml dagligt. Derfor kan det være en god idé, at investere i to par, sådan at det er muligt at skifte mellem de to .

stort udvalg af sneakers fra bl.a. Lacoste

Finder du ikke det helt rigtige par sneakers fra Lacoste her i kategorien, bør du tage et kig i vores overordnede kategori med sneakers til børn, da vi er sikre på, at vi har noget, der kan friste det, du leder efter.

Gratis fragt hos Kids-World

Her hos os har du altid mulighed for at få sendt din ordre helt uden at skulle betale fragt. Det gælder på alle danske ordrer – uanset hvor stor din ordre er.

Tag derfor et grundigt kig i vores store udvalg af Lacoste sneakers. Og når du alligevel køber nogle nye sneakers til børnene, er det måske også en god idé at se efter, om garderoben er klar med det nødvendige tøj til de kommende periode.

Tilføjet kurv