18. December - Spar 25% på Iris Lights - Gælder kun efterårskollektionen
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Katvig Regnslag

(1) Skjul filter  
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Katvig Regnslag - Lilla m. Æbler Katvig Regnslag - Lilla m. Æbler  299,95 DKK 


Katvig regnslag til barnevogn

Find jeres næste Katvig regnslag til barnevognen lige her. Katvig regnslag er nemme at omslutte omkring barnevognen, sådan at den kan forblive tør og varm. Katvig regnslag kan også være med til at giv noget læ, når vinden tager en smule til. Generelt er kvaliteten af regnslag høj over hele linjen, uanset om det er Katvig eller et andet mærke, der kigges på.

Brug Katvig regnslag med omhu

Regnslag har fået sit navn af en grund. De skal mest af alt bruges, når det regner. Er det derfor en dejlig solskinsdag, hvor temperaturen kommer godt op i graderne, er det ikke smart at bruge regnslaget. Regnslaget er produceret sådan, at der ikke kan komme regn ind - ligeledes giver det nogle udfordringer for den luft, som er inde i barnevognen.

Derfor bør du holde øje med, måske mærke efter, hvor varmt der er inde i barnevognen, når Katvig regnslaget kommer på. Er det en af de dage, hvor temperaturen svinger, og det kan være lidt svært at vurdere, hvorvidt i skal sætte Katvig regnslaget på barnevognen eller ej, kan I placere et termometer inde i rummet i barnevognen.

Tilføjet kurv