Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Karl Lagerfeld uv-badetøj til børn


Karl Lagerfeld badetøj

Skal I snart på ferie eller en tur i svømmehallen, så tag jer et kig på vores gode udvalg af badetøj fra Karl Lagerfeld til børn.

Badetøj fra Karl Lagerfeld er et must-have, når vi når derhen på året, hvor eftermiddagene og weekenderne står på en tur på stranden eller i svømmebassinet. Badetøj kan bruges til flere anledninger, da badetøj fra Karl Lagerfeld også kan bruges som shorts.

Fint Karl Lagerfeld badetøj til børn

De fleste piger og drenge elsker at lege ude, når vejret er til det. Om sommeren er en tur til stranden et oplagt udflugtsmål Når sommeren endelig rammer os, er det virkelig rart at have badetøjet fra Karl Lagerfeld liggende klar til brug i garderobeskabet.

Nogle børn kan godt lide, at deres badetøj har flere farver, motiver eller striber.

Beskyt Karl Lagerfeld badetøjet

Når dagene bliver varme, og I beslutter jer for at bruge dagen på stranden, er det også sandsynligt, at I bruger noget tid i saltvand. Saltvand, sol og faktisk også klor slider på badetøjet. Ikke kun på badetøj fra Karl Lagerfeld, men også badetøjet fra andre mærker. Slid er ensbetydende med , at badetøjet holder i en kortere tid, og derfor anbefaler vi, at badetøjet fra Karl Lagerfeld altid vaskes omhyggeligt.

Den bedste måde at gøre det på, er ved at vaske Karl Lagerfeld badetøjet i koldt vand med en anelse håndsæbe eller shampoo så snart det er muligt. Undgå at bruge skyllemiddel, da det i sidste ende kan ødelægge elastikkerne i badetøjet.

Køb UV-beskyttende Karl Lagerfeld badetøj

Sidste tip: Se om ikke I kan finde noget noget badetøj med UV-beskyttelse, så jeres barn bedst muligt er beskyttet mod solens skadelige UV-stråler.

Tilføjet kurv