Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Hummel vinterstøvler til børn & unge

25
Skostørrelse
35%
35%
Hummel Vinterstøvler - Reach Conquer Mid Tex JR - Sort Hummel Vinterstøvler - Reach Conquer Mid Tex JR - Sort 454,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  
35%
35%
35%
35%
Hummel Vinterstøvler - Icicle Low JR - Nostalgia Rose Hummel Vinterstøvler - Icicle Low JR - Nostalgia Rose 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
Hummel Vinterstøvler - Zap Hike JR - Tex - Asphalt Hummel Vinterstøvler - Zap Hike JR - Tex - Asphalt 422,47 DKK
Oprindeligt:  649,95 DKK  
35%
Hummel Vinterstøvler - Icicle Low JR - Sort Hummel Vinterstøvler - Icicle Low JR - Sort 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
Hummel Vinterstøvler - Icicle Low JR - Forest Night Hummel Vinterstøvler - Icicle Low JR - Forest Night 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
35%
Hummel Vinterstøvler - Splash Tex JR - Asphalt Hummel Vinterstøvler - Splash Tex JR - Asphalt 519,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  
35%
Hummel Vinterstøvler - Snow Boot Tex JR - Black Iris Hummel Vinterstøvler - Snow Boot Tex JR - Black Iris 519,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  
35%
35%
Hummel Vinterstøvler - Splash Tex JR - Rose Brown Hummel Vinterstøvler - Splash Tex JR - Rose Brown 519,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  
35%
35%
35%
Hummel Vinterstøvler - Stadil Winter High JR - Black Hummel Vinterstøvler - Stadil Winter High JR - Black 454,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  
35%
35%
35%
Hummel Vinterstøvler - Stadil Infant - Nostalgia Rose Hummel Vinterstøvler - Stadil Infant - Nostalgia Rose 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
Hummel Vinterstøvler - Stadil Infant - Black Iris Hummel Vinterstøvler - Stadil Infant - Black Iris 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
Hummel Vinterstøvler - Snow Boot Tex Jr - Sort Hummel Vinterstøvler - Snow Boot Tex Jr - Sort 519,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  
35%

Hummel vinterstøvler til børn

Vinterstøvler fra blandt andet Hummel er et must ifm. de kolde vintermåneder. Hummel vinterstøvlernes funktion er, at holde hele foden varm, uden at nedsætte fodens bevægelighed. Fodtøjet skal være i orden, sådan at jeres dreng eller pige kan holde fødderne varme - og det kan eksempelvis opnås med et par gode Hummel vinterstøvler.

Her i kategorien finder I hele vores udvalg af vinterstøvler fra Hummel, sådan at jeres barn kan blive klar til de kolde vinterdage, hvor kulden bider fra sig. Hummel vinterstøvlerne kan købes i flere forskellige størrelser og designs.

Holder jeres barn af at være udenfor når temperaturen bliver lavere og det måske sner, er det meget smart, at I finder et par vinterstøvler fra Hummel i materialer, som tåler kold vind og fugtigt vejr.

Bløde Hummel vinterstøvler med for

Indvendigt har Hummel vinterstøvler til børn blødt fleecefor/tekstilfor, som holder fødderne varme, men samtidig tillader fødderne at ånde, så støvlen ikke bliver alt for varm at have på. 

Støvlerne kan justeres for eksempel med bred velcrorem omkring anklen og snøre, så de sidder godt på fødderne og barnet har optimal bevægelsesfrihed. Den indsyede membran gør støvlerne vandtætte og sikre at vand ikke trænger ind til fødderne.

Hummel vinkelstøvlerne har selvfølgelig også det velkendte logo på. Enten Hummel vinklerne eller Hummel bi'en. En flot detalje der gør støvlerne ekstra smarte.

Lange eller korte Hummel vinterstøvler?

I kan ikke altid vide jer sikre på, hvilke styles Hummel beslutter sig for at producere dette års vinterstøvler i. Uanset om det er Hummel eller et andet brand I vælger vinterstøvlerne fra, har de forskellige typer hver sine fordele.

Lange vinterstøvler fra Hummel går forholdsvis langt op på benet. Lange Hummel vinterstøvler er fordelagtige, når jeres dreng eller pige har tænkt sig at gå igennem høj sne eller gå i vandpytter.

Mellemlange og korte Hummel vinterstøvler er ret praktiske, når der ikke forventes dybe vandpytter eller høj sne. De korte Hummel vinterstøvler er ideelle til sjov og leg ude i køligt vejr samtidig med, at de ikke hindrer ham eller hende i bevæge sig rundt.

Hummel vinterstøvler: Et godt valg til børns fødder

Hummel vinterstøvler er det ideelle valg til børn i den kolde sæson. De er ikke kun designet til at beskytte mod kulde, men også til at levere stil og komfort. Hos Kids-world præsenterer vi vores varierede sortiment af Hummel vinterstøvler, der sikrer, at dit barn kan holde fødderne varme og se godt ud samtidig.

Udover at være funktionelle og behagelige at have på, er Hummel vinterstøvler designet med fokus på kvalitet og holdbarhed, hvilket gør dem velegnede til leg og udendørs aktiviteter. Udforsk vores udvalg og find det perfekte par Hummel vinterstøvler til dit barn.

Vi forstår vigtigheden af at have pålideligt fodtøj til børn i vintermånederne, og derfor tilbyder vi et udvalg af Hummel vinterstøvler, der imødekommer både behov og ønsker.

Stort udvalg af Hummel vinterstøvler

Hos Kids-world har vi et imponerende udvalg af Hummel vinterstøvler til børn i alle aldre. Vi bestræber os på at præsentere et varieret sortiment, der matcher forskellige præferencer og behov. Vores Hummel vinterstøvler er nøje udvalgt for at sikre, at de opfylder de høje standarder for komfort, holdbarhed og stil, som Hummel er kendt for.

Ud over at levere beskyttelse mod vinterens elementer, er Hummel vinterstøvler designet til at være lette at gå i og behagelige for børnene. Vi tilbyder modeller i forskellige farver og designs, der gør det muligt for dit barn at vælge sin foretrukne stil. Oplev vores brede udvalg af Hummel vinterstøvler og find det perfekte par, der passer til dit barns personlighed og behov.

Forskellige farver af Hummel vinterstøvler

Hos Kids-world tilbyder vi et bredt udvalg af farver inden for Hummel vinterstøvler. Vores sortiment inkluderer populære farver som sort, grå, blå, rosa, rød og mange flere. Disse farvevariationer giver mulighed for at vælge den farve, der bedst passer til dit barns præference og stil.

Uanset om dit barn foretrækker en diskret farve eller en mere iøjnefaldende nuance, har vi noget for enhver smag. Vores Hummel vinterstøvler er ikke kun stilfulde, men også designet til at matche vintergarderoben og holde fødderne varme og tørre. Find de perfekte Hummel vinterstøvler i den farve, der passer bedst til dit barns personlige stil hos Kids-world.

Hummel vinterstøvler til drenge og piger

Hos Kids-world tilbyder vi et bredt udvalg af Hummel vinterstøvler, der er designet til både drenge og piger. Vores sortiment inkluderer farverige og stilfulde Hummel vinterstøvler, der passer til enhver smag og præference.

Uanset om dit barn foretrækker et mere feminint design med lyserøde og pastelfarvede Hummel vinterstøvler eller et mere maskulint udseende med sorte eller blå nuancer, har vi noget for alle. Vores Hummel vinterstøvler er nøje udvalgt for at imødekomme de forskellige præferencer, som både piger og drenge kan have. Lad dit barn vælge sit favoritpar blandt vores udvalg af Hummel vinterstøvler, og se dem skabe deres egen stil med disse trendy støvler.

Hummel vinterstøvler til piger

Vi hos Kids-world tilbyder et specielt udvalg af Hummel vinterstøvler, der er designet med fokus på pigers stil og komfort. Disse støvler kommer i et væld af farver og mønstre, der afspejler den sprudlende personlighed hos unge piger.

Vores Hummel vinterstøvler til piger er fremstillet med kvalitetsmaterialer og omhyggelig opmærksomhed på detaljer for at sikre, at hvert par er behageligt at have på hele dagen. De er velegnede til skole, fritidsaktiviteter og meget mere. Giv din pige det perfekte par Hummel vinterstøvler, der matcher hendes stil og personlighed, og lad hende føle sig komfortabel og selvsikker i enhver situation.

Hummel vinterstøvler til drenge

Vores udvalg af Hummel vinterstøvler til drenge er skabt med fokus på at imødekomme drenges aktive livsstil. Disse støvler kombinerer funktionalitet med stil, hvilket gør dem velegnede til både hverdagsbrug og udendørs eventyr.

Vi tilbyder Hummel vinterstøvler til drenge i et udvalg af farver, herunder neutrale toner og mere livlige nuancer. Dette giver mulighed for, at drenge kan vælge det par, der bedst matcher deres smag og præference. Vælg det perfekte par Hummel vinterstøvler til din dreng, der kombinerer komfort, holdbarhed og stil, og lad ham bevæge sig frit og sikkert gennem vintermånederne.

Hummel vinterstøvler med Tex

Hos Kids-world tilbyder vi et udvalg af Hummel vinterstøvler med Tex-membran, der tilføjer en vandtæt og åndbar funktion til støvlerne. Tex-membranen hjælper med at holde fødderne tørre og komfortable, selv i våde vejrforhold.

Disse Hummel vinterstøvler er ideelle til udendørsaktiviteter i varierende vejr og sikrer, at dit barn kan lege og udforske uden at bekymre sig om våde fødder. Kombinationen af stil og funktionalitet gør disse Hummel vinterstøvler til et populært valg blandt både børn og forældre. Udforsk vores udvalg af Hummel vinterstøvler med Tex-membran og lad dit barn opleve komforten ved tørre fødder, selv i våde vejrforhold.

Vandafvisende Hummel vinterstøvler

Hos Kids-world præsenterer vi et udvalg af vandafvisende Hummel vinterstøvler, der er designet til at beskytte mod fugt og vand. Disse støvler er ideelle til våde vejrforhold og giver ekstra tryghed og komfort til dit barn, når det opholder sig udendørs.

De vandafvisende egenskaber sikrer, at vand perler af støvlerne i stedet for at trænge ind, hvilket holder fødderne tørre og varme. Denne funktion er afgørende for at opretholde barnets komfort under vinteraktiviteter eller regnfulde dage. Vælg vandafvisende Hummel vinterstøvler til dit barn, og vær sikker på, at de er beskyttet mod fugt, uanset vejret.

Størrelsesguide til Hummel vinterstøvler

For at sikre, at du vælger den korrekte størrelse til dit barns Hummel vinterstøvler, tilbyder vi en omfattende størrelsesguide. Denne guide giver detaljerede oplysninger om størrelserne for hvert Hummel vinterstøvleprodukt, så du kan foretage det rette valg.

Størrelsesguiden er tilgængelig på den relevante produktside for hver Hummel vinterstøvle. Vi anbefaler altid at måle dit barns fodlængde nøjagtigt og bruge størrelsesguiden som reference for at sikre en komfortabel pasform. Vælg den rigtige størrelse for dine Hummel vinterstøvler og giv dit barn den bedste oplevelse med sko, der passer perfekt.

Vi har Hummel vinterstøvler i størrelse 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 og andre størrelser, så du nemt kan finde de Hummel vinterstøvler til børn, som passer dit barns fødder bedst.

Vask og pleje af Hummel vinterstøvler

For at bevare udseendet og levetiden af dine Hummel vinterstøvler er det vigtigt at følge de rette vaskeanvisninger og plejetips. Vi anbefaler altid at følge de instruktioner, der følger med produktet, for at undgå eventuelle skader på støvlerne.

Hvis du har mistet vaskeanvisningerne eller har spørgsmål vedrørende vask og pleje af dine Hummel vinterstøvler, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os, og vi vil guide dig til, hvordan du bedst vedligeholder dine sko for at sikre, at de forbliver friske og pæne. Sørg for at dine Hummel vinterstøvler forbliver i topform ved at følge de rette plejeanbefalinger og vedligeholdelsesrutiner, da det forlænger deres levetid.

Sådan får du tilbud på Hummel vinterstøvler

Vi hos Kids-world stræber efter at give vores kunder de bedste tilbud på Hummel vinterstøvler. Besøg vores udsalgskategori for at finde nedsatte priser på udvalgte modeller af Hummel vinterstøvler. Det er en fantastisk mulighed for at få kvalitetsstøvler til favorable priser.

Vil du være blandt de første til at høre om vores eksklusive tilbud? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi sender opdateringer om nye kollektioner, tilbud og rabatter. Følg også Kids-world på sociale medier for at være opdateret og sikre dig, at du aldrig går glip af en god handel på Hummel vinterstøvler. Gør en god handel og få dine favorit Hummel vinterstøvler til en fantastisk pris hos Kids-world.

Betal for Hummel vinterstøvler med børnepengekredit

Vi hos Kids-world forstår vigtigheden af at gøre shopping så bekvemt som muligt for vores kunder. Derfor tilbyder vi muligheden for at betale med børnepengekredit, en gratis kreditordning, der gør det muligt for dig at sprede betalingen af dine Hummel vinterstøvler.

Vores mål er at gøre det nemt for forældre at købe det nødvendige tøj og udstyr til deres børn uden at belaste budgettet. Med vores børnepengekredit kan du shoppe med lethed og sikre, at dit barn altid har det rette fodtøj til den kommende sæson. Betaling med børnepengekredit er en ekstra service, vi tilbyder for at gøre din shoppingoplevelse hos Kids-world så bekvem som muligt.

Gratis fragt til danske leveringsadresser

Hos Kids-world ønsker vi at gøre din shoppingoplevelse endnu mere fordelagtig. Derfor tilbyder vi gratis fragt til danske leveringsadresser, når du køber Hummel vinterstøvler hos os. Denne fordel gør det nemt og økonomisk fordelagtigt for dig at få dine køb leveret direkte til din dør.

Vores mål er at sikre, at du modtager dine Hummel vinterstøvler sikkert og hurtigt, uden at pådrage dig ekstra omkostninger for levering. Gør brug af vores gratis fragttilbud og nyd bekvemmeligheden ved at handle hos Kids-world. Få dine Hummel vinterstøvler leveret gratis til din dør hos Kids-world og oplev den bekvemmelighed, det er at shoppe hos os.

Tilføjet kurv