Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Hummel termotøj til børn

8
Størrelse
55%
Hummel Termojakke - hmlCave - Laurel Wreath Hummel Termojakke - hmlCave - Laurel Wreath 202,48 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
55%
Hummel Termojakke - hmlWest - Vetiver Hummel Termojakke - hmlWest - Vetiver 179,98 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  

Termotøj fra Hummel

Bliv klar til efterås- og forårsperioderne med Hummel termotøj til børn, sådan at de er klædt godt på til det danske vejr, som har det med at variere meget.

Er det ved at være efterår eller forår, er det helt sikkert en god idé at tage et kig i vores store udvalg af termotøj fra Hummel til børn. Vi er sikre på, at vores store sortiment af Hummel termotøj falder i jeres smag - ellers er I mere end velkommen til at tage et kig i vores udvalg af termotøj fra andre mærker.

Termotøjet fra Hummel kan bruges under overtøjet

Det tager ikke lang tid for vejret, at gå fra at være dejlig lunt og tørt til at være koldt og fugtigt - bestemt ikke i løbet af efterårs- og forårsperioderne.

Netop derfor, er det virkelig rart når det er muligt at klæde sit barn på i noget Hummel termotøj, da det kan holde barnet varmt og tørt på de dage, hvor det både blæser en lille smule, og temperaturen ikke er alt for høj. Bliver temperaturen så kold, at det ikke længere er nok kun at have Hummel termotøjet på, kan termotøjet sagtens bruges som det midterste lag tøj.

Termojakker, termoveste & termobukser fra Hummel

Her på siden fører vi et kæmpe udvalg af termojakker, termodragter og termobukser fra bl.a. Hummel.

Før I beslutter jer for, hvilken slags overtøj som jeres børn skal have på, vil vi gerne sige, at termodragt, termojakker og termobukser sagtens kan bruges en stor del af året.

Slidstærkt Hummel termotøj

Termojakker, termobukser & termodragter fra Hummel produceres næsten altid med en ekstra slidstærk beskyttelse af de mest udsatte områder ved numse og knæ.

Termotøj til børn er virkelig smart at bruge som overtøj til til enhver lejlighed.

Når børnene leger udenfor i i de kølige perioder af året, er det vigtigt at overtøjet kan holde til slitage. Hvis termotøjet har forstærkninger på de udsatte steder, kan det forlænge termotøjets levetid.

Stort udvalg

Udvalget af termotøj fra Hummel her på siden er stort, og vi håber naturligvis, at I finder en termojakke, en termodragt, et par termobukser eller måske et termosæt, som passer til jeres ønsker om farver og design.

Hummel termotøj er super lækkert overtøj til at holde ungerne varme under de skiftende vejrforhold. Både store og små børn bruger en termojakke som overgangsjakke, fordi den passer lige perfekt til temperaturerne i overgansperioden uden at kroppen får det for koldt eller for varmt. Hvis der er behov for det, kan man altid tage et par varme termobukser på.

termotøj fra Hummel til regnvejr

Termotøjet fra Hummel kan sagtens kombineres med andre slags tøj såsom regntøj og skitøj. Det er således praktisk at bruge i de meget skiftende vejrforhold, hvor det på det ene tidspunkt er varmt, og lidt efter er det koldt og blæsende.

De køligere temperaturer følges ofte af regn, og så er det smart at have et sæt lunt termotøj inde under regntøjet, hvorved barnet kan holde sig lunt og tørt.

De to ting kombineret med hinanden er også meget praktisk i overgangsperioden, hvor det er godt at være praktisk klædt på , så man kan modstå, hvad vejrguderne har at byde på, men hvor det er for lunt til flyverdragt, vinterjakke og skibukser.

Så er det let som ingenting at lege ude i al slags vejr.

Termotøj i god kvalitet

Termotøj fra Hummel er lavet i en lækker termotøjskvalitet. Uanset om I på jagt efter en Hummel termojakke, et par Hummel termobukser eller en Hummel termodragt, så finder I det her hos os.

Skal I helgardere jer, er det også en smart idé at kigge på en hue eller to samt nogle handsker eller luffer, holder sig varme, når de leger udenfor i kulden.

Så få ungerne klar til efteråret eller foråret med et praktisk sæt termotøj til børnene.

Hummel termojakke, termobukser og termodragt til børn

Til de mindste børn kan det være en god idé at købe en termodragt i stedet for at købe termovest, termojakke og termobukser. Overtøjet på de mindste børn har dermed ikke så let ved at skille på midten, og det er lettere for dem at holde holde en god temperatur når der skal leges udenfor i de kølige måneder.

Til de større børn er det smart med et par termobukser og en termojakke. En termovest er også super praktisk som overtøj på de kolde sommeraftener eller på de lune efterårs- eller forårsdage.

Her hos Kids-world har vi et stort sortiment af termotøj fra Hummel. I finder termobukser, termojakker & fleecetøj fra Hummel.

Altid mulighed for gratis fragt på danske ordrer

Hos os kan I altid at betale, når I får børnepenge.

Uanset hvor stor jeres ordre er, er der altid mulighed for at få tilsendt jeres ordre helt gratis, det er til en adresse i Danmark.

Tilføjet kurv