Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Hummel Skibukser

4
Størrelse
35%
Hummel Skibukser m. Seler - hmlSki Tex - Sort Hummel Skibukser m. Seler - hmlSki Tex - Sort 519,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  
35%
35%
Hummel Skalbukser m. Seler - hmlMonsun Tex - Rose Brown Hummel Skalbukser m. Seler - hmlMonsun Tex - Rose Brown 227,47 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
Hummel Skalbukser - hmlTaro Tex - Sort Hummel Skalbukser - hmlTaro Tex - Sort 149,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  

Hummel skibukser til børn

Hummel skibukser kan lige præcis dét, som et par skibukser skal kunne, når sneen venter udenfor døren og der gøres klar til mange timers fornøjelser med sne. Hummel skibukser holder din pige eller dreng tør og varm, når I er på skiferie eller hvis vi i Danmark er så heldige, at der falder sne i vinterperioderne.

Vi har et stort udvalg af skibukser fra blandt andet Hummel, så hvad end du finder det helt rigtige par Hummel skibukser eller ej, så har vi en masse andre skibukser i vores overordnede kategori med skibukser. Se dig derfor omkring, og husk at se dig omkring efter nogle vinterstøvler, elefanthuer, vinterjakker og handsker, som passer til de skibukser fra Hummel, som du beslutter dig for.

Skibukser fra Hummel med seler eller ej

Overvej hvorvidt Hummel skibukserne skal være med eller uden seler. Selerne i skibukserne er med til, at holde skibukserne på sin plads, når han eller hun leger udenfor eller står på ski - der er ikke meget sjovt i, når der kommer sne ind bag de andre lag af tøj.

Skibukser fra Hummel i forskellige farver

Her på Kids-world.dk finder du et pænt sortiment af skibukser til piger og drenge - også fra Hummel. Skibukserne fra bl.a. Hummel kan findes i et stort udvalg af farver såsom grøn, blå og rød.

Og husk endelig at hver gang du handler her hos os, kan du få leveret pakken helt gratis, så længe at din ordre skal leveres i DK.

Tilføjet kurv