UDSALG!! 21.000+ varer nedsat! Spar 30% på sommertøj, sandaler, sneakers mv Joha, Molo. Katvig, MarMar, Mini A Ture mf.

Hummel Skibukser

(2) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-50%
Hummel Skibukser - Storm - Sort
Hummel Skibukser - Storm - Sort 599,95 DKK     Spar 299,98 DKK   
299,98 DKK 


-50%
Hummel Skibukser - Cool - Sort/Hvid Mønstret
Hummel Skibukser - Cool - Sort/Hvid Mønstret 749,95 DKK     Spar 374,98 DKK   
374,98 DKK Hummel skibukser

Hummel skibukser kan præcist dét, som et sæt skibukser skal kunne, når sneen ligger for døren og der gøres klar til mange timers leg med sne. Hummel skibukser holder jeres børn tør og varm, når I er på skiferie eller hvis vi I Danmark er så heldige, at der falder sne i vinterperioderne.

Vores udvalg af skibukser er stort, så hvad end I finder det helt rigtige par Hummel skibukser eller ej, så har vi flere skibukser i den overordnede kategori. Se dig derfor omkring, og husk at kigge efter nogle vinterstøvler, elefanthuer, vinterjakker og handsker, som passer til de Hummel skibukser, som I vælger at købe.

Hummel skibukser med seler eller ej

I gør klogt i at overveje, om ikke I skal købe et sæt Hummel skibukser med seler. Selerne er med til at sikre, at skibukserne fra Hummel ikke falder ned om anklerne når barnet står på ski eller leger i sneen - det er super træls når der kommer sne ind bag de forskellige lag af tøj. Og husk endelig at hver gang I handler hos Kids-world.dk, får I leveret pakken helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark.

Tilføjet kurv