UDSALG!! 21.000+ varer nedsat! Spar 30% på sommertøj, sandaler, sneakers mv Joha, Molo. Katvig, MarMar, Mini A Ture mf.

Hulabalu flyverdragt til børn

(5) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-50%
Hulabalu Flyverdragt m. Fleece - Sort/Turkis
Hulabalu Flyverdragt m. Fleece - Sort/Turkis 799,95 DKK     Spar 399,98 DKK   
399,98 DKK 


-50%
Hulabalu Flyverdragt m. Fleece - Sort/Pink
Hulabalu Flyverdragt m. Fleece - Sort/Pink 799,95 DKK     Spar 399,98 DKK   
399,98 DKK 


-50%
Hulabalu Flyverdragt - Navy
Hulabalu Flyverdragt - Navy 699,95 DKK     Spar 349,98 DKK   
349,98 DKK 


-35%
Hulabalu Flyverdragt - Sort m. Neon Grønne Stjerner
Hulabalu Flyverdragt - Sort m. Neon Grønne Stjerner 699,95 DKK     Spar 244,99 DKK   
454,96 DKK 


-35%
Hulabalu Flyverdragt - Lilla/Neon Orange
Hulabalu Flyverdragt - Lilla/Neon Orange 699,95 DKK     Spar 244,99 DKK   
454,96 DKK Hulabalu flyverdragt til børn

Kids-world.dk fører hvert år et stort udvalg af Hulabalu flyverdragter, så når du mangler en Hulabalu flyverdragt er dette stedet at finde den.

Vi har Hulabalu flyverdragter til alle typer børn. Fx. det stille barn som kun skal ha en smart dragt på, samt også til det vilde barn som både vil ha smart og holdbart.

Hulabalu dragterne er kendt for deres spændende farver og designs. Hvert år finder man nye spændende designs i Hulabalu Flyverdragter.

Hulabalu med aftagelig hætte

Køber man en Hulabalu Flyverdragt kan man på nogle af modellerne finde aftagelig hætte, reflekser, lynlås lommer, elastik i taljen, justerbar velcro ved hænderne, elastik, indknapning og gummistropper ved anklerne. Nogle Hulabalu Flyverdragter har også fleecelinning i kroppen og polyesterlinning i ærmer og ben.

Generelt kan man sige at en Hulabalu flyverdragt er en lækker dragt i fede designs og farver. Alt sammen samtidigt med at prisen på Hulabalu flyverdragten også er til at betale.

Køb Hulabalu flyverdragt og støt Danske hospitalsklovne

Ved køb af specifikke modeller af Hulabalu Flyverdragter, så støtter man de Danske Hospitalsklovne. Endnu en god grund til at købe en Hulabalu Flyverdragt. Se om den givne dragt, som du overvejer, er med i den ordning ved at gå til produktets produktside.

Til de mindre børn laver Hulabalu flyverdragter med dobbelt lynlås. Hulabalu flyverdragter med dobbelt lynlås er de mest praktiske her, da det giver god rummelighed til at give flyverdragten på. Til de større børn laver Hulabalu en flyverdragt med en enkelt lynlås. 

Dette er en god løsning, da børnene i den alder selv tager tøjet på og har svært ved at holde to lynlåse lukket. Hulabalu laver som regel altid en serie af ensfarvede flyverdragter i vilde skrig farver. Udover så finder du også altid Hulabalu flyvderdragter mange andre vilde farver og mønstre.

Holder dit barn varmt og tørt

Når det kommer til flyverdragter, er det værd at huske på, at det ikke er lige meget, hvilken flyverdragt I køber til jeres barn. Det er vigtigt at finde en dragt, som formår at holde barnet varmt og tørt. Syningerne i dragten skal være lavet ordentligt, sådan at vandet ikke kan trænge ind gennem dem. Ligeledes er det værd at overveje, hvorvidt dragten skal have reflekser, sådan at barnet altid er synligt i eksempelvis trafikken.

Man kan sige, at udseendet kommer i anden række, da flyverdragtens primære formål er praktisk. Sammenligner du en flyverdragt med kombinationen af en vinterjakke og skibukser, så vil der altid være en risiko for, at børnene føler træk ind mellem åbningen mellem jakken og bukserne. Der skal dermed væsentligt mere til, før barnet mærker kulden og regnen på samme måde, når de har den lukkede flyverdragt på.

Der er dog også nogle fordele ved at gå med todelt overtøj, da det giver børnene mere frihed til at bevæge sig. Elsker dit barn at spille fodbold eller klatre i legestativerne på legepladsen, kan det være, at I skal kigge på nogle af de alternativer, som vi tilbyder her hos Kids-world.dk

Gratis fragt når du køber en Hulabalu flyverdragt

Når du handler her hos os, har du muligheden for at få leveret din ordre  ganske gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du har ligeledes muligheden for at betale med børnepengekredit. 

Tilføjet kurv