Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Hickies snørebånd


Hickies snørebånd system til børnesko

Hickies snørebånd erstatter traditionelle snørebånd i alle former for snøresko. De unikke og innovative Hickies snørebånd til børn vil hurtigt kunne få børn udenfor og udforske verden. Snørebåndene skal ikke bindes mere end én enkelt gang, og så kan man ellers komme videre med dagen.

De er enormt behagelige, stærke, fleksible, og frem for alt gør de det at tage sko på hurtigere og nemmere for børn. De egner sig også godt til børn med forringede eller forsinkede finmotoriske evner. Hickies snørebånd sikre et altid perfekt fit, så gummiskoene altid sidder lige som de skal. Hickies er også rigitg gode til aktive børn og børn som dyrker sport, da de altid bliver siddende som de skal.

Hickies har lavet snørebånd siden 2011

Hickies er et amerikansk firma baseret i Brooklyn, New York. Hickies blev grundlagt i 2011 af Gaston Frydlweski og Mariquel Waingarten, og deres innovative snørebånd sælges i mere end 40 lande. Firmaet startede som et projekt på hjemmesiden Kick starter, og da de havde penge nok begyndte de deres produktion i Taiwan.

Hickies snørebånd er blevet populære hos flere kendte, bl.a. den professionelle golfspiller Danny Willett, Whoopi Goldberg, Chloe Grace Moretz, og designeren Diane von Fürstenberg.

Shop Hickies med gratis fragt

Hver gang I shopper her på shoppen, kan I kvit og frit få leveret jeres snørebånd fra Hickies helt gratis til en dansk adresse.

Børnepengebetaling: Vi tilbyder alle vores kunder at tilvælge vores gratis kreditordning, hvor I kan vælge at betale den 1. i måneden, eller når børnepengene udbetales. Ordningen tilvælges inde på betalingssiden, hvor I også kan se de forskellige kreditmuligheder.

Vi håber på, at I finder andet i vores udvalg, som matcher, hvad end I leder efter.

Kiggede I forbi shoppen for at finde en bestemt slags snørebånd fra Hickies, som I måtte lede forgæves efter, skal I endelig ikke tøve med sende jeres ønske til vores kundeservice.

Tilføjet kurv