Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Hårelastikker til børn

412
40%
Sofie Schnoor Scrunchies - 2-pak - Off White/Blue Striped Sofie Schnoor Scrunchies - 2-pak - Off White/Blue Striped 47,97 DKK
Oprindeligt:  79,95 DKK  
40%
Sofie Schnoor Scrunchies - 2-pak - Comb. Red/Rose Striped Sofie Schnoor Scrunchies - 2-pak - Comb. Red/Rose Striped 47,97 DKK
Oprindeligt:  79,95 DKK  
40%
Sofie Schnoor Hårelastikker - 6 pak - Mix Sofie Schnoor Hårelastikker - 6 pak - Mix 53,97 DKK
Oprindeligt:  89,95 DKK  

Hårelastikker

Mange piger elsker elastikker, som de kan hygge sig med ved at sætte håret op på alverdens tænkelige måder.

Vi har et stort udvalg af strik-elastikker, plastikelastikker, elastikker med blonder og elastikker med påsyede sløjfer - ja, vi har noget til enhver smag.

Vi har hårelastikker til børn i mange forskellige farver og materialer.

De er alle dekorative på hver sin måde, og har man lyst, kan man sagtens have dem siddende på håndleddet som en slags pyntearmbånd.

Se dig omkring i vores udvalg og se, om der ikke er en hårelastik eller to, som passer i dit barns smag og behov.

Mange forskellige hårelastikker

Som sagt, fører vi rigtig mange forskellige hårelastikker, og blot for lige at remse nogle flere op, har vi også hårelastikker med glimmerperler, pom pom'er, hårelastikker i strik-kvalitet med plastikperler, hårelastikker i blød og fleksibel plastik, søde hårelastikker med de fineste sløjfer og selvfølgelig også de smarte scrunchies i mange flotte farver og med de fineste mønstre.

Vi er sikre på, at du/I nok skal skal blive fristet af en eller flere af hårelastikkerne i vores udvalg.

Hårelastikken er essentielt i hverdagen

For mange kan det godt drille, når håret hele tiden "ryger ned i øjnene". Det er her, at hårelastikken kommer ind i billedet, da den er god til at få styr på håret; enten i en hestehale, rottehaler, fletningen/fletningerne eller som en lille smart knold på toppen af hovedet eller i nakken.

Er det ikke lige sagen, at have håret opsat, kan det være, at en af de smarte elastik-hårbånd er den ideelle løsning, da de ligeledes er gode til at holde håret væk fra ansigtet, uden at håret nødvendigvis behøver at være sat op i en knold eller lignende.

Hårelastikker i flotte farver

Hårelastikker er ikke bare praktiske, de fungerer også til pynt og til at lave flotte frisurer. Derfor skal de naturligvis passe til resten af tøjet. Her på siden kan du finde hårelastikker i mange forskellige farver, finishes og detaljer.

Typisk vil du kunne finde blå, brune, grå, grønne, gule, hvide, lilla, metallic, orange, rosa, røde, sorte og turkis hårelastikker i vores sortiment. Det er derfor ikke noget problem, at finde hårelastikker, som passer til resten af outfittet.

Du kan både fine tynde og enkle hårelastikker, som egner sig til fletninger og mindre hestehaler, men vi har også de store scrunchie hårelastikker, som er særligt gode til børn med meget hår.

Derudover kan du også finde spiral elastikkerne, der er ekstra skånsomme mod håret, og som forhindrer slitage og knækkede hårstrå.

Se dig omkring i sortimentet - forhåbentlig vil du kunne finde i hvert fald én hårelastik, som passer perfekt til dit barn og deres hår.

Køb hårelastikker i pakker med flere

Du kan også finde hårelastikker i pakker med flere. Vi har f.eks. pakker med 3 og 4 elastikker i hver. Ja, du kan endda finde en pakke med hele 120 små hårelastikker, så løber I ikke tør foreløbig.

Køb hårelastikker på kredit

Det er ikke nødvendigvis hårelastikkerne, der springer budgettet, men derfor tilbyder vi nu stadig børnepengekredit, hvis du ønsker at udskyde betalingen, til når børnepengene kommer.

Foruden den gratis kreditordning, tilbyder vi også gratis fragt på alle leveringer til adresser i Danmark. Dette gælder uanset om du vælger den ene eller anden fragtordning.

Tilføjet kurv