19. December - Spar 25% på HUTTEliHUT - KUN i dag!
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Gro Sengetøj

(0) Skjul filter  
Køn
Pris

Der er ingen produkter der matcher din filtersøgning!

Lækkert sengetøj fra Gro

Er du på udkig efter noget Gro sengetøj? Så er du kommet til det helt rigtige sted, da vi har et bredt ud udvalg af Gro sengetøj i god kvalitet. Sengetøjet fra Gro kommer i flere forskellige styles - både til drenge og piger - så kig dig omkring i vores udvalg, og se om ikke du finder et smart sæt sengetøj.

Sengetøjet består som regel af et pudebetræk og et dynebetræk. For god ordens skyld skal du dog kontrollere beskrivelsen af produktet, om hvorvidt der følger et pudebetræk med. Pudebetrækkene lukkes enten med foldelukning, snore eller med skjulte knapper - dette står også beskrevet i produktbeskrivelsen.

Kæmpe udvalg af sengetøj fra mange kendte mærker

Vores sortiment er stort og bredt, sådan at vi kan tilbyde dig præcist det sengetøj, som du er på udkig efter. Hvis du derfor ikke finder det helt rigtige sæt Gro sengetøj, skal du endelig ikke tøve med at kigge rundt i de andre kategorier.

Du finder også andet end sengetøj fra Gro

Foruden sengetøj, finder du også rigtig mange andre produkter fra Gro her hos Kids-world.dk. Når du handler hos os, får du ved levering af pakken i Danmark, fragten betalt af os. Så hold derfor altid øje med de nye styles, som løbende tilføjes til kollektionerne.

Tilføjet kurv