Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Gohexa


Gohexa

Fantastiske legemåtter til børn fra GoHexa

GoHexa laver 6-kantede legemåtter, som kan sammensættes til et helt legeunivers. Ovenpå dem kan børn så lege med deres biler, klodser og hvad de ellers ejer af sjovt legetøj! Hver gang dit barn leger med måtterne kan de sammensættes på en ny måde, så det aldrig bliver kedeligt! Det her kun barnets egen fantasi, der sætter grænser.

Legemåtterne fra GoHexa er skridsikre, så de kan anvendes både på gulv og bordflader. Måtterne er rigtig gode sammen med LEGO® Friends og Playmobil.

GoHexa har 3 forskellige serier af legemåtter til børn: Village, Roads og Planets, så det er bare om at vælge og sammensætte dem på mange forskellige måder.

Legemåtterne fra GoHexa er enormt nemme at opbevare, da de let kan rulles sammen og lægges væk. De er desuden også populære i institutioner som fritidshjem og børnehaver.

Om GoHexa

GoHexa er et dansk brand, og legemåtterne blev opfundet i 2013 af den grafiske designer Kim Hougaard sammen med hans to børn. I starten var det et hobbyprojekt, men projektet begyndte at tage fart 2017, og i 2018 blev firmaet grundlagt. 

Fra begyndelsen var missionen at skabe et univers, som kunne samle børns øvrige legetøj og give det nyt liv, samt stimulere børns fantasi og kreativitet. 

Gohexa legetøjsbiler

Her i kategorien kan I købe de fede Gohexa legetøjsbiler, som de fleste piger og drenge vil elske at lege med.

Gohexa er et godt brand, som er velkendte for deres legetøj af en høj kvalitet. Gohexa producerer et lækkert udvalg af legetøjsbiler i fine designs og farver.

Gohexa legetøjsbiler i gode farver

Gohexa og de andre mærker designer forskellige legetøjsbiler i festlige farver samt miljørigtige og giftfri materialer.

Tilføjet kurv