Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Flöss elefanthuer til børn

2
55%
Flöss Elefanthue - 1-lags - Flye - Walnut Flöss Elefanthue - 1-lags - Flye - Walnut 112,48 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
55%
Flöss Elefanthue - 1-lags - Flye - Old Navy Flöss Elefanthue - 1-lags - Flye - Old Navy 112,48 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  

Flöss elefanthuer til baby og børn

Der er ikke meget sjovt ved at gå og have kolde ører. Elefanthuerne fra Flöss er en af flere ideelle beklædningsgenstande til hovedet, når først det begynder at blive koldt og blæsende.

Står du derfor og mangler en elefanthue til at dække din dreng eller piges ører samtidig med, at de også beskytter mod sol, vind og regn, så er en elefanthue fra Flöss bestemt værd at overveje.

KæFlösse udvalg af elefanthuer fra bl.a. Flöss

Vi fører et af Danmarks største udvalg af elefanthuer fra bl.a. Flöss til baby og børn. Lige meget om han eller hun er 0, 1, 2 år eller ældre.

Vi sælger et rigtig stort udvalg af elefanthuer fra rigtig mange andre brands end lige Flöss, så hvis ikke du finder det du søger i denne kategori med elefanthuer fra Flöss til baby og børn, skal du endelig undersøge hvad de andre brands har at tilbyde.

Flöss elefanthuer til skiftende vejrforhold

Der er næsten ikke den slags vejr, som Flöss elefanthuer ikke er egnede til. Du finder elefanthuerne fra Flöss i mange forskellige stilarter og farver til både piger og drenge i mange aldre.

Her hos Kids-world er vi super stolte af at kunne tilbyde dig gratis fragt, når du bestiller din ordre med Flöss elefanthuer til levering i DK.

Tilføjet kurv