Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Fixoni heldragter til babyer

22
Størrelse
35%
Fixoni Heldragt - Duck Green/Beige Fixoni Heldragt - Duck Green/Beige 142,97 DKK
Oprindeligt:  219,95 DKK  
35%
Fixoni Heldragt - Uld - Flint Stone Fixoni Heldragt - Uld - Flint Stone 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
35%
Fixoni Heldragt - Uld - Old Rose Fixoni Heldragt - Uld - Old Rose 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
35%
Fixoni Heldragt - Uld - Nuthatch Fixoni Heldragt - Uld - Nuthatch 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
40%
Fixoni Sparkedragt m. Body l/æ - Affogat Fixoni Sparkedragt m. Body l/æ - Affogat 167,97 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  
40%
Fixoni Heldragt - Velour - Fog Fixoni Heldragt - Velour - Fog 137,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  

Fixoni heldragt til baby og børn

De søde heldragter og sparkedragter er meget populære hos både babyer og forældre. I denne kategori kan I shoppe Fixoni heldragter til drenge og piger. Der skulle derfor være gode chancer for, at I finder den helt rigtige heldragt i vores udvalg af heldragter - hvis ikke fra Fixoni, så fra et af de mange andre brands

Barnet har rig mulighed for at bevæge sig i en heldragt fra Fixoni

Fixoni heldragter er foruden at være skønne at se børnene i, også utrolig behagelige for både piger og drenge at have på, da de blandt andet uden de store problemer, kan bevæge sig rundt i dem.

Skal jeres barn have noget tøj til at sove i, er en Fixoni heldragt også en mulighed. Vil I gerne sikre dig, at fødderne bliver kolde i løbet af natten, bør I vælge en Fixoni heldragt med fødder - på den måde kravler tøjet ikke op over fødderne i løbet af natten.

Jeres barn vil elske en heldragt fra Fixoni

Hvorvidt jeres nye Fixoni heldragt skal være helt enkel, eller have et sødt print af en lama, en hund eller måske pæne blomster, gulerødder og robotter er selvfølgelig op til dig. Uanset hvad I vælger, er der dog én ting, som er sikker og ganske vist - en heldragt fra blandt andet Fixoni er et stykke tøj, som de fleste børn holder af at have på.

Fixoni heldragter i forskellige farver

Udtryk din barns personlighed med vores farverige udvalg af Fixoni heldragter. Hos Kids-world har vi et bredt spektrum af farver, lige fra bløde pasteller til livlige nuancer, der passer til enhver smag og lejlighed.

Vores Fixoni heldragter er tilgængelige i farver som [indsæt farver], hvilket giver dig mulighed for at vælge den perfekte nuance til dit barns garderobe. Udforsk vores sortiment og lad dit barn skinne i en Fixoni heldragt i deres yndlingsfarve.

Hos Kids-world er vi dedikerede til at tilbyde et udvalg, der ikke kun er stilfuldt, men også passer til dit barns individuelle præferencer.

Størrelsesguide for Fixoni heldragt

Vi forstår vigtigheden af at finde den rigtige størrelse, når det kommer til børnetøj, herunder Fixoni heldragter. I produktbeskrivelserne finder du vores detaljerede størrelsesguide, der hjælper dig med at vælge den perfekte pasform til dit barn.

Vi anbefaler at tjekke størrelsesguiden, før du foretager dit køb, så du kan være sikker på, at din Fixoni heldragt passer perfekt. For yderligere information om pasformen for et specifikt produkt er vores kundeservice altid klar til at hjælpe.

Tag det første skridt mod en vellykket shoppingoplevelse ved at bruge vores nøjagtige størrelsesguide og vælg den ideelle Fixoni heldragt til dit barn.

Vaskeguide for Fixoni heldragter

For at bevare kvaliteten og udseendet af din Fixoni heldragt anbefaler vi altid at følge de medfølgende vaskeanvisninger. Disse detaljerede instruktioner giver dig vejledning om den bedste måde at vaske og pleje din heldragt på.

Har du mistet vaskeanvisningerne, behøver du ikke bekymre dig. Kontakt blot vores kundeservice, og de vil være glade for at hjælpe dig med at få de nødvendige oplysninger. Vi ønsker, at din Fixoni heldragt forbliver lige så smuk som den dag, du købte den.

Sikre den optimale levetid og bevarelse af farverne ved at følge de rigtige plejetiltag, og glæd dig over, at din Fixoni heldragt forbliver et elsket element i dit barns garderobe.

Sådan får du tilbud på Fixoni heldragter

Vil du sikre dig de bedste priser på vores udvalg af Fixoni heldragter? Hos Kids-world gør vi det let for dig at få fantastiske tilbud og spare på dit køb. Besøg vores udsalgskategori og opdag særlige rabatter på udvalgte Fixoni heldragter.

For at være blandt de første til at høre om vores nyeste tilbud og kampagner, tilmeld dig vores nyhedsbrev. Følg også Kids-world på vores sociale medieplatforme for at få adgang til eksklusive tilbud og sjove konkurrencer. På den måde kan du altid sikre dig, at du får mest muligt ud af dit køb af en lækker Fixoni heldragt.

Oplev glæden ved at shoppe smart og spare samtidig hos Kids-world!

Betal for din Fixoni heldragt med børnepengekredit

Hos Kids-world tilbyder vi en praktisk og gratis kreditordning, der gør det nemt for dig at købe en Fixoni heldragt til dit barn. Vores børnepengekredit er designet til at lette dit budget og sikre, at du kan give dit barn det bedste uden besvær.

Nyd fordelene ved at betale med børnepengekredit og forkæl dit barn med en skøn Fixoni heldragt uden at bekymre dig om store udgifter. Se mere om vores kreditmuligheder i produktbeskrivelserne og gør shoppingen endnu mere bekvem hos Kids-world. Vores mål er at gøre det enkelt for dig at skabe glæde for dit barn, uanset dit budget.

Gratis fragt på Fixoni heldragter

Hos Kids-world værdsætter vi vores kunder, og derfor tilbyder vi gratis fragt til alle danske leveringsadresser ved køb af vores skønne Fixoni heldragter. Gør din shoppingoplevelse endnu mere fordelagtig ved at nyde denne ekstra fordel, når du handler hos os.

Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du få dine ønskede Fixoni heldragter leveret uden ekstra omkostninger. Dette er vores lille bidrag til at gøre det bekvemt for dig at klæde dit barn på i stil og komfort. Vælg Kids-world for en problemfri shoppingoplevelse og ekstra fordele, der gør dit køb endnu mere tilfredsstillende.

Tilføjet kurv