Slutspurt runde 2 - Spar nu 50% på Soft Gallery udsalg - 260+ styles nedsat!

Fila sneakers til børn

(8) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Fila Sko - Crosscourt 2F Low - Sort Fila Sko - Crosscourt 2F Low - Sort  449,95 DKK 

Fila Sko - Crosscourt 2F Low - White/Chalk Pink Fila Sko - Crosscourt 2F Low - White/Chalk Pink  449,95 DKK 

Fila Sko - Fury Run II Low - Chalk Pink Fila Sko - Fury Run II Low - Chalk Pink  399,95 DKK 

-50%
Fila Sko - Firebolt Velcro Low Jr - Navy
Fila Sko - Firebolt Velcro Low Jr - Navy 349,95 DKK     Spar 174,98 DKK   
174,98 DKK 


-50%
Fila Sko - Fury Run 3 Low Jr - Grå
Fila Sko - Fury Run 3 Low Jr - Grå 349,95 DKK     Spar 174,98 DKK   
174,98 DKK 


-50%
Fila Sko - Fleetwood Low Jr - Sort
Fila Sko - Fleetwood Low Jr - Sort 499,95 DKK     Spar 249,98 DKK   
249,98 DKK 


-50%
Fila Sko - Byram Mid Jr - Blå
Fila Sko - Byram Mid Jr - Blå 399,95 DKK     Spar 199,98 DKK   
199,98 DKK 


-50%
Fila Sko - Byram Mid Jr - Mørkebrun
Fila Sko - Byram Mid Jr - Mørkebrun 399,95 DKK     Spar 199,98 DKK   
199,98 DKK Fila sneakers til børn og unge

Er det ved at være på tide, at der kigges efter nogle sommersko i form af et par Fila sneakers? Her hos Kids-world.dk finder I et rigtig godt udvalg af sneakers fra bl.a. Fila til børn og unge, som de med stor sandsynlighed vil blive glade for at bruge.

Der er bare noget dejligt ved, at kunne gå rundt i et par smarte Fila sneakers - så hvorfor ikke give dem et par Fila sneakers på? Sneakers vejer ikke alverden, hvilket gør dem ideelle til de legelystne børn, som naturligvis ikke skal hæmmes af en tung sko.

I kan bruge Fila sneakers store dele af året

Børnene kan bruge deres nye sneakers fra Fila i alle mulige forbindelser. Det gode udvalg af sneakers fra Fila burde give jer nogle gode valgmuligheder af vælge mellem, som jeres dreng eller pige forhåbentlig vil blive rigtig glad for at gå rundt i.

De fleste drenge og piger elsker at løbe rundt i et par lækre Fila sneakers, som foruden komforten, tilmed ser ret seje ud, og kan sættes sammen med mange slags tøj fra garderoben. Sneakers har som oftest også en rigtig god pasform, sådan at jeres dreng eller pige ikke oplever, at hælen, tåen eller siderne gnaver.

Børn er mestre i at slide deres sneakers

Piger og drenge i alle aldre er mestre i at slide deres sneakers, hvilket I muligvis allerede har stiftet bekendtskab med. Det er ikke meget anderledes, end at vi voksne også slider vores fodtøj.

Hvor hurtigt det går, svinger meget, men det sker da, at børn har brugt deres sneakers fra fx Fila så meget, at de ikke længere er brugbare efter 5-6 mdr.

Hold derfor gerne øje med, hvordan barnets sneakers ser ud, så I kan nå at få købt et nyt par, inden fodtøjet er helt ubrugelige.

Hold på varmen med Fila sneakers

Sneakers er som regel en helt lukket sko, hvilket gør fodtøjet egnet til en stor del af året, da den kan holde på en del varme.

Hvad interessant er, at vi fra vores fødder sveder omkring 200 ml om dagen. Derfor kan det være en god idé, at investere i to par, sådan at det er muligt at skifte mellem de to .

Stort udvalg af sneakers fra bl.a. Fila

Finder I ikke det helt rigtige par sneakers fra Fila her på siden, skal I helt sikkert tage et kig i vores hovedkategori med sneakers til børn, da vi er sikre på, at vi har noget, der kan friste det, I søger.

Gratis fragt hos Kids-World

Hos Kids-world har I altid mulighed for at få sendt jeres ordre helt uden at skulle betale fragt. Det gælder på alle danske ordrer – uanset hvor stor jeres ordre er.

Tag derfor et grundigt kig i vores store udvalg af sneakers fra Fila. Nu hvor I alligevel leder efter nogle nye sneakers til ungerne, er det måske også en god idé at tjekke, om I har overtøjet klar til de kommende perioder på året.

Tilføjet kurv