Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Fabelab sengerand


Fabelab sengerand

Hos Kids-world fører vi et godt sortiment af sengerande fra Fabelab, som fungerer som et beskyttende element i vuggen eller tremmesengen.

En Fabelab sengerand er med til at skabe tryghed og hjælper med at afskærme barnet for træk og forstyrrelser, når han eller hun leger på gulvet, i kravlegården eller skal sove.

En Fabelab sengerand kan også fungere som en barriere mellem barnet og væggene i kravlegården eller sengen.

Sengeranden fra Fabelab giver tryghed

Fabelab sengerande passer til de fleste babysenge og kravlegårde, hvor sengeranden fra Fabelab placeres på indersiden af kravlegården eller tremmerne, så barnet dermed er beskyttet mod de hårde kanter og tremmer.

Skummet i sengeranden fra Fabelab virker stødabsorberende. En sengerand fra Fabelab kan bruges til mange ting, såsom et ryglæn på diverse møbler. Sengerande fra Fabelab giver gode muligheder, og så er de lavet af de bedste materialer.

Skønt udvalg af sengerande fra Fabelab m.fl.

Finder I ikke dén sengerand fra Fabelab, som I tænker, passer perfekt ind i jeres hjem, så kig endelig rundt omkring, for at se hvad de andre brands kan tilbyde.

Det vigtigste er, at jeres dreng eller pige har nogle gode og trygge rammer, når han eller hun skal tumle rundt i kravlegården eller sove.

Tilføjet kurv