Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

EverEarth


EverEarth

EverEarth - hvor dine børns fremtid er en topprioritet

EverEarth fremstiller legetøj, som du vil huske fra din egen barndom, i en kvalitet, der gør det muligt for legetøjet at leve videre i generationer.

Dit barns helbred efterfulgt af bekymring for vores miljø og vores skove er en topprioritet for EverEarth. Det anerkendes af deres slogan, "Green Today. Here tomorrow", som med få ord siger meget - hvis vi handler bæredygtigt i dag, vil vi stadig være her i morgen.

EverEarth ønsker at inspirere børn og voksne til at komme tættere på naturen og dermed blive inspireret til at tage miljøbevidste valg.

Visionen bag EverEarth

EverEarth er forpligtet til målet om at reducere vores CO2-fodaftryk og fremme økologiske tilgange. For at nå dette mål bruges solenergi i fremstillingsprocessen, og produkterne pakkes i genbrugsmaterialer.

Hvorfor? Fordi EverEarth ønsker, at du skal føle dig sikker på, at dine børn leger og lærer med sjove og sikre produkter, der også baner vejen for en bæredygtig fremtid. For os alle.

EverEarth tæpper til børneværelset

Skal I have fat i et nyt EverEarth tæppe til jeres barns værelse, er I kommet til den rigtige side. Vi har vi et eksempelvis EverEarth.

Vi sælger tæpper i en række forskellige farver, mønstre og designs fra masser af fine mærker som EverEarth.

Hurtig levering af EverEarth tæppet

Vi tilbyder betaling med jeres børnepenge, hvilket vi kalder Børnepengebetaling - Med vores Børnepengekredit-ordning, har du muligheden for at købe i dag, og først betale når børnepengene er kommet. Dette er selvfølgelig gebyrfri.

Tilføjet kurv