Engel bukser til børn

(8) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Engel Bukser - Uld - Meleret Lilla Engel Bukser - Uld - Meleret Lilla  269,95 DKK 

Engel Bukser - Uld - Saffron Melange Engel Bukser - Uld - Saffron Melange  269,95 DKK 

Engel Bukser - Uld - Creme Engel Bukser - Uld - Creme  229,95 DKK 

Engel Bukser - Uld/Silke - Blommelilla Engel Bukser - Uld/Silke - Blommelilla  199,95 DKK 

Engel Bukser - Uld/Silke - Gråmeleret Engel Bukser - Uld/Silke - Gråmeleret  219,95 DKK 

Engel Bukser - Uld - Gråmeleret Engel Bukser - Uld - Gråmeleret  279,95 DKK 

Engel Bukser - Uld - Navy Engel Bukser - Uld - Navy  189,95 DKK 

Engel Bukser - Uld - Rød Engel Bukser - Uld - Rød  189,95 DKK 


Bukser fra Engel

Velourbukser, sweatpants, bukser mv. er en beklædningsgenstand, som er at finde i mere eller mindre alle drenge og pigers garderobe. Her på Kids-world.dk finder I vores udvalg af Engel bukser til børn i alle aldre.

Lige meget om I er på udkig efter et par bukser fra Engel til brug i hverdagen eller måske til fest, så finder I sandsynligvis det helt rigtige par Engel bukser her.

Bukser fra Engel i flotte farver

Her på Kids-world.dk kan I altid I altid et kæmpe sortiment af bukser i forskellige farver til piger og drenge - også fra Engel. Det er altid muligt, at finde et par bukser uanset præference for stil og farve.

Er I dermed på udkig efter et par bukser eller jeans i mint, brun eller mørkeblå, blot for at nævne lidt eksempler, er I kommet til det helt rigtige sted.

Vi tilbyder jer naturligvis fri fragt når I shopper jeres barns nye par Engel bukser her ved os - så tag jer et godt kig omkring - vi tror på, at der er et par Engel bukser, som passer lige ind i garderoben hjemme hos jer.

Baggy bukser fra Engel til de mindste

Er jeres barn ikke så gammel, er det en god idé at overveje nogle lidt mere baggy modeller i et blødt materiale såsom velour eller uld. De har det med at give nogle bedre vilkår for de mindste til at bevæge sig rundt.

Engel bukser med forskellige elementer

Vi har bukser med prikker, diverse motiver, flæser og meget mere. Hvorvidt Engel har designet deres bukser med de førnævnte elementer i dette års kollektion, kan sagtens variere.

Tilføjet kurv