OBS!! MitID er pt ustabilt - Anvend Mobilepay
Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Kids Concept sengerand


Kids Concept sengerand

Hos Kids-world fører vi et godt udvalg af Kids Concept sengerande, som fungerer som et beskyttende element i tremmesengen eller vuggen.

En Kids Concept sengerand er med til at skabe tryghed og afskærmer børnene for træk og forstyrrelser, når de skal sove eller lege på gulvet.

En Kids Concept sengerand kan købes i en bred palette af flotte prints og farver, som stimulerer barnets nysgerrighed og sanser. Sengeranden fra Kids Concept kan også fungere som en barriere mellem din pige eller dreng og væggene i kravlegården eller sengen.

Kids Concept sengerand giver tryghed

Kids Concept sengerande passer til de fleste babysenge, hvor sengeranden fra Kids Concept placeres på indersiden af kravlegården eller sengen, så barnet ikke slår sig på kanterne og tremmerne.

Skummet i Kids Concept sengeranden virker stødabsorberende. Når barnet er blevet for stor til at sove i hans eller hendes tremmeseng, kan sengeranden fra Kids Concept bruges som ryglæn på diverse møbler. Sengerande fra Kids Concept giver masser af muligheder, og så er de fremstillet i materialer af høj kvalitet.

Køb sengerande fra Kids Concept og andre populære mærker

Finder du ikke dén sengerand fra Kids Concept, som du tænker, passer perfekt ind hjemme hos dig, så skal du endelig tage et kig i hvad vi har at tilbyde af sengerande fra andre brands.

Tilføjet kurv