Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Emporio Armani sneakers til børn

9
Skostørrelse
40%
Emporio Armani Sko - Rose/Blanco/Silver Emporio Armani Sko - Rose/Blanco/Silver 1.079,97 DKK
Oprindeligt:  1.799,95 DKK  
40%
Emporio Armani Sko - Bianco/Silver Emporio Armani Sko - Bianco/Silver 1.079,97 DKK
Oprindeligt:  1.799,95 DKK  
40%
Emporio Armani Sko - Hvid Emporio Armani Sko - Hvid 959,97 DKK
Oprindeligt:  1.599,95 DKK  
40%
Emporio Armani Sko - Rosa m. Hvid Emporio Armani Sko - Rosa m. Hvid 959,97 DKK
Oprindeligt:  1.599,95 DKK  
40%
Emporio Armani Sko - Velour - Navy Emporio Armani Sko - Velour - Navy 1.049,97 DKK
Oprindeligt:  1.749,95 DKK  
40%
Emporio Armani Sko - Velour - Sort Emporio Armani Sko - Velour - Sort 1.049,97 DKK
Oprindeligt:  1.749,95 DKK  
40%
Emporio Armani Sko - Sort/Hvid/Grå Emporio Armani Sko - Sort/Hvid/Grå 1.019,97 DKK
Oprindeligt:  1.699,95 DKK  
40%
Emporio Armani Sko - Grå/Grøn Emporio Armani Sko - Grå/Grøn 899,97 DKK
Oprindeligt:  1.499,95 DKK  
40%
Emporio Armani Sko - Sort/Hvid Emporio Armani Sko - Sort/Hvid 959,97 DKK
Oprindeligt:  1.599,95 DKK  

Emporio Armani sneakers til børn og unge

Er det ved at være på tide, at der kigges efter nogle sommersko i form af et par sneakers fra Emporio Armani? Her hos Kids-world finder I et kæmpe udvalg af sneakers fra bl.a. Emporio Armani til børn og unge, som de med stor sandsynlighed vil elske at gå rundt i.

De fleste drenge og piger holder af at kunne rende rundt i noget trendy fodtøj - så hvorfor ikke give dem et par Emporio Armani sneakers på? De fleste sneakers vejer ikke alverden, hvilket gør dem ideelle til de legelystne børn, som naturligvis ikke skal forstyrres af en tung sko.

Emporio Armani sneakers til alle anledninger

Børnene kan bruge deres nye Emporio Armani sneakers i alle mulige forbindelser. Vores gode udvalg af sneakers fra Emporio Armani burde give jer nogle gode valgmuligheder af vælge mellem, som jeres dreng eller pige forhåbentlig vil blive rigtig glad for at have på.

Sneakers fra Emporio Armani er den ideelle partner til leg, når det er vigtigt at barnets fødder er beskyttede, mens skoene samtidig ser smarte ud. Fodtøjet skal passe så godt som muligt til foden, sådan at jeres dreng eller pige ikke skøjter rundt i dem, eller at oplever at hælen gnaver.

Børn er mestre i at nedslide deres fodtøj

Er det ikke jeres barns første par sneakers fra Emporio Armani, er I sikkert allerede bevidst om, at børn mestrer at slide deres sneakers. Det er nærmest umuligt for dem at undgå, da den flittige brug af fodtøjet i daginstitutionen, skolen eller hvor end de nu bliver brugt.

Hvor lang tid der går svinger meget, men det er ikke ualmindeligt, at børn har brugt deres sneakers fra f.eks. Emporio Armani så meget, at de ikke længere er brugbare efter 5-6 mdr.

Hold derfor gerne øje med, hvordan barnets sneakers ser ud, så I kan nå at få købt et nyt par, inden fodtøjet er helt ubrugelige.

Fodtøj som holder på varmen

Sneakers er typisk en helt lukket sko, hvilket er medvirkende til, at drenge og piger kan holde varmen i langt størstedelen af årets måneder.

Hvad interessant er, at vi fra vores fødder sveder omkring 200 ml om dagen. Derfor er det anbefalingsværdigt at købe to par, til de dage hvor der er behov for, at de bliver luftet.

stort udvalg af sneakers fra blandt andet Emporio Armani

Finder I ikke det helt rigtige par Emporio Armani sneakers her i kategorien, anbefaler vi, at I tager et kig i vores hovedkategori med sneakers til børn, da vi er sikre på, at vi har noget, der matcher det, I søger.

Altid mulighed for gratis fragt

Her hos os har I altid mulighed for at få sendt jeres ordre helt uden at skulle betale fragt. Det gælder på alle ordrer til en dansk adresse - uanset hvor stor jeres ordre er.

Tag derfor et grundigt kig i vores store udvalg af sneakers fra Emporio Armani. Nu hvor I alligevel køber nogle nye sneakers til ungerne, er det måske også en god idé at undersøge, om garderoben er klar med det nødvendige tøj til de kommende periode.

Tilføjet kurv