Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Dukkevogne, dukkebarnevogne og dukkeklapvogne

63
Anbefalet Alder (Legetøj)

Dukkevogne

De fleste mindre børn elsker at efterligne deres forældre og verden omkring dem. Med en dukkevogn kan de gå tur både derhjemme og udenfor med deres favoritdukke eller tøjdyr. 

Legetøj i form af dukker og dukketilbehør kan hjælpe dit barn med at lære empati og at passe på andre. Hvis dit barn har sin første lillebror eller lillesøster i hjemmet, kan det være en glimrende ide at give dem en babydukke, som de kan passe på og lege med på samme måde.

Når de leger med dukken, kan de made den, skifte dens ble eller gå med den i dukkevognen - alt sammen ting som de har observeret deres forældre gøre. De kan lege, at deres dukke er sulten, træt, glad eller ked af det og passe på den. Dette lærer dem en masse om at passe på andre - et vigtigt redskab i livet.

At lege med dukker, bamser og tøjdyr er en fantastisk måde for et barn at lære om menneskelige forhold og empati på. Med en dukkevogn kan legen gøres endnu mere realistisk og sjov. 

Stort udvalg af dukkevogne

Hos Kids-world har vi et stort udvalg af dukkevogne, som passer til forskellige behov. Det er vigtigt at tage dit barns alder og højde i betragtning, når du skal vælge en dukkevogn. Den ideelle dukkevogn er letvægtig og nem for dit barn at skubbe rundt, idet håndtagene sidder perfekt til dit barns højde.

Det er også altid praktisk med en dukkevogn, der kan foldes sammen. Så er den nem at opbevare og tage med i sommerhus eller på andre ferier.

Der findes mange forskellige typer dukkevogne, fra klapvogne til dobbeltvogne - nogle kommer endda med pusletasker eller andet matchende tilbehør. Der findes meget realistiske modeller, men også nogle som er simplere i minimalistiske og afdæmpede farver. Uanset hvad du leder efter, har vi en dukkevogn, som vil passe perfekt til dit barns ønsker.

Dukkevogne fra forskellige brands

Uanset om dit barn skal have sin allerførste dukkevogn, eller om de har brug for en ny og opgraderet model, findes der mange forskellige dukkevogne fra forskellige brands. Så tag et kig i vores store sortiment for at finde den perfekt dukkevogn til dit barn.

Overvej først hvor ofte dit barn kommer til at bruge sin nye dukkevogn. Hvis den skal bruges ofte og meget, bør du vælge en dukkeklapvogn, som er robust og nem at folde sammen. Du skal naturligvis også overveje dit budget og vælge en dukkevogn til den rigtige pris for dig.

Dukkevogne i mange farver

De fleste børn elsker flotte farver. Hvad angår dukkevogne, har du mange farvevalg at vælge imellem. Hvis dit barn har en yndlingsfarve, eller en dukke med en masse tøj og tilbehør i en bestemt farve, kan du med sikkerhed finde en dukkevogn, der matcher.

Hos Kids-world finder du dukkevogne i alle regnbuens farver - lilla, blå, orange, sort, grøn, lyserød, brun, naturfarvet, grå, beige, rød, hvid og flere endnu.

Tag dukken med på tur med en dukkeklapvogn

Med en fin dukkeklapvogn er det nemt for dit barn at gå tur med dukken i haven, gården eller i villakvarteret. Det vil være en super hyggelig og realistisk aktivitet, hvis du også har en baby i hjemmet. Når du går tur med lillebror eller lillesøster i barnevognen, kan dit barn med fordel gå ved siden af med sin egen dukke og klapvogn og efterligne dig.

Hvis dit barn gerne vil tage sin favoritdukke eller tøjdyr med på tur, er en dukkeklapvogn det ideelle valg. Eftersom de kan foldes sammen og ikke vejer så meget, er de nemme at tage med i bilen eller i hånden, hvis i eventuelt skal ud at gå en tur i parken sammen med dukken.

De fleste børn, der får en dukkevogn i gave, vil nok være ivrige efter at tage den med ud på tur - og heldigvis er det noget, som de fleste dukkevogne kan holde til. Men hvis det bliver en jævnlig ting at gå med dukkeklapvognen udendørs, er det et godt tip at vælge en vogn med store, robuste hjul med gummibelægning.

Køb dukkevogne og dukkeklapvogne hos Kids-world

Hvis du leder efter en dukkevogn eller en dukkeklapvogn til dit barn, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Kids-world finder du et væld af forskellige typer dukkevogne til børn i alle aldre. 

Se eksempelvis de fine dukkevogne fra brands som Cam Cam, BRIO, MaMaMeMo, Smallstuff, by ASTRUP, Mini Mommy, Sebra og mange flere. Du har altså mulighed for at vælge imellem mange brands og modeller.

Tilføjet kurv