Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Dukkesenge og sengetøj til dukker

53
Anbefalet Alder (Legetøj)
35%
by ASTRUP Uro Til Dukkeseng - Træ by ASTRUP Uro Til Dukkeseng - Træ 155,97 DKK
Oprindeligt:  239,95 DKK  

Dukkesenge og sengetøj

Er du på jagt efter en dukkeseng til dit barns dukke, er du havnet det helt rigtige sted. Med en dukkeseng gør du barnets leg med dukken endnu sjovere, især hvis der er dukkesengetøj med til, så leget bliver endnu mere realistisk.

Hvis dit barn har en yndlingsdukke eller bamse, så kan det være virkelig hyggeligt for dem at få en dukkeseng med dukkesengetøj som tilbehør. Babydukker er et super godt legetøj for små piger og drenge, da de lærer dem om empati, ansvar og det at passe på andre.

Der findes utallige typer dukker på markedet, men det kan være svært at vælge den helt rigtige dukkeseng med tilhørende dukkesengetøj. Det er selvfølgelig ikke nødvendigt for en dukke at have en dukkeseng, men det er et herligt stykke tilbehør, som mange børn vil finde stor glæde i at have stående på værelset ved deres egen seng.

Lad barnets dukke få en god nats søvn i sin egen hyggelige seng. Dit barn vil passe på dukken og lære mere om, hvor vigtig god søvn er med en dukkeseng med fint dukkesengetøj. En dukkeseng er en naturlig og sjov måde at afslutte dagens eventyr på.

Solide og flotte dukkesenge

Dukkesengen i træ er et fantastisk stykke robust legetøj til drenge og piger, der elsker at lege med dukker. Derfor finder du flere varianter af dukkesenge i træ, så du nemt kan finde den dukkeseng, der vil passe bedst ind derhjemme.

Køb din dreng eller piges dukkeseng her på Kids-world.dk. Vi fører et spændende udvalg af dukkesenge, dukkesengetøj og andet tilbehør til dukker, så du kan finde stort set alt til dukker på et sted.

Dukkesenge i forskellige farver

Det er selvfølgelig vigtigt, at du køber en dukkeseng, som falder i dit barns og deres dukkes smag. Heldigvis har vi mange søde og unikke designs af dukkesenge i forskellige farver. Vi har klassiske dukkesenge i hvid og pastelfarver som lyseblå og lyserød, som passer perfekt til små babydukker. Vi tilbyder også forskellige dukkesenge i brun og naturfarver, hvis du synes, at det vil passe bedre til dit barns værelse og deres præference.

Dukkesenge fra forskellige brands

Søvn er en nødvendighed - også for dukker. Med dukkesenge lærer dit barn fra en tidlig alder, hvor vigtig god søvn er. De kan passe på deres gode ven. En dukkeseng kan gøre, at dit barn også selv bliver klar til at sove og måske endda kan planlægge dukkens sengetid efter deres egen.

En fin dukkeseng bliver et sted, hvor barnet kan slå fantasien løs, når det er tid til at putte deres dukke og gøre den klar til drømmeland. Hos Kids-world finder du mange modeller af dukkesenge fra gode brands. Se eksempelvis vores smukke dukkesenge fra Cam Cam, Moover, Sebra, by ASTRUP og Smallstuff.

Stort udvalg af dukkesengetøj

En seng er et behageligt og trygt sted at være på grund af dyne, pude og sengetøj - og det samme gælder naturligvis for dukkesenge. Vi har et stort udvalg af både madrasser, puder og dyner til dit barns dukkeseng, så deres bedste ven kan sove ligeså blødt og trygt som dem selv.

Dit barn vil elske at putte deres dukke om aftenen og vide, at de kan ligge behageligt og drømme om den efterfølgende dags kommende eventyr sammen.

Find dukkesengetøj i mange farver

Ligesom at sengetøj i fine og bløde designs er vigtigt i barnets egen seng, gælder det samme for dukkesengen. Hos Kids-world har vi dukkesengetøj i mange skønne farver og designs.

Vi har både ensfarvet dukkesengetøj og dukkesengetøj med bløde og sarte mønstre, som vil skabe en ekstra hyggelig og rolig atmosfære i barneværelset. Det vil gøre det til en hyggelig rutine for dit barn, når de skal putte deres dukke om aftenen. Vi har dukkesengetøj med mange herlige motiver og mønstre, som dit barn vil elske til sin dukke.

Køb dukkesenge og dukkesengetøj hos Kids-world

En dukke, eller et tøjdyr, bliver som regel et lille barns første bedste ven. De kan også være en rigtig god introduktion til det at have søskende.

Vi har dukkesenge og dukkesengetøj, så dit barn får mulighed for at forkæle deres bedste ven. De kan lægge dukken i den bløde seng om aftenen og tage den med ud på dagens eventyr næste morgen. Et barn genkender følelsen af at blive puttet trygt i sin egen seng. Formålet med dukkesenge og dukkesengetøj er, at barnet kan lære at gøre det samme for deres dukke. Dette træner både dit barns motorik og empati.

Hos Kids-world finder du dukkesenge og dukkesengetøj til alverdens forskellige dukker. Du kan helt sikkert finde en der passer perfekt ind på børneværelset.

Find en madras til din dukkeseng her

Uanset om det er for at lege hus, passe på sine dukker eller bare have et hyggeligt sted at lægge dem, har en dukkeseng altid været en fast bestanddel af enhver lille piges legetøjssamling.

Vi ved alle, at en seng ikke er komplet uden en komfortabel madras.
Derfor glæder vi os til at præsentere dig for nogle af de bedste madrasser til din dukkeseng på markedet.

Med en madras til en dukkeseng fra Kids-world får du fremragende håndværk, opmærksomhed på detaljer og engagement i at levere de bedst mulige madrasser til dine små og deres dukker.

Sådan får du en dukkeseng på tilbud

Nu kan du få en dukkeseng på tilbud ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vores nyhedsbrev er fyldt med spændende nyheder og selvfølgelig eksklusive tilbud, som du ikke finder andre steder.

Få for eksempel et tilbud, der vil gøre din lille piges dukker meget glade, nemlig en smuk ny seng.

For at få en dukkeseng på tilbud skal du blot tilmelde dig vores nyhedsbrev. Det er hurtigt og nemt, og du vil være den første til at få besked om alle de seneste nyheder og rabatter.

Så hvad venter du på? Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag, og giv din pige en ny seng til sin dukke til nedsat pris.

Gratis levering af dukkesenge og sengetøj

Du får leveret din dukkeseng helt gratis, når du køber den hos Kids-world. Vi tilbyder nemlig kunder med leveringsadresse i Danmark gratis hjemmelevering på alle ordre. Så når du køber en dukkeseng eller sengetøj hos os, så får du det leveret helt gratis.

Vil du ikke gå glip af et tilbud på hverken dukkesenge eller sengetøj dertil, så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her sender vi både nyheder og gode tilbud ud. Så med vores nyhedsbrev i din indbakke er du altid opdateret på de seneste tilbud her fra Kids-world.

Tilføjet kurv